Dagens Horoskop: Søndag 13. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen er det hvile som gjelder. Du har behov for å hente deg inn igjen etter en lang periode med mye stress både privat og på jobb, men den kan allikevel bli en koselig ettermiddag sammen med venner.

Tyren 20/4-20/5

Du har evnen til å trylle med små midler i dag og alt du tar ved får et kunstnerlig preg. Det blir en koselig og utviklende dag. Du får energi og masse motivasjon fra solen akkurat nå. Kvelden handler om å oppdatere seg på den siste sladderen.

Tvillingene 21/5-20/6

En venn hører fra seg med litt annerledes nyheter og det preger din søndag. Du vet at det du har fått høre er verdifull informasjon, men du kan samtidig ikke la være å tenke på om det er noe du egentlig burde vite.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant søndag som handler om kjærlighet, sjalusi og sterke følelser. Du har vanskelig for å akseptere at det er på tide å slippe taket på en gammel romanse. Denne personen har innsett at dere har glidd fra hverandre og han/hun har kanskje truffet en ny og dette gjør deg opprørt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ta vare på hverandre og å vise familie og venner hvor mye du bryr deg om de. Høsten har gått veldig fort og du har ikke hatt så mye tid til dine nærmeste, det er først og fremst nå når tempoet roer seg ned litt, at du rekker ta vare på ditt eget privatliv.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å overtale en venn om å ikke ta den risikoen som han/hun overveier å ta. Du er en stabil person som ikke liker impulsive handlinger og det er kanskje derfor du er så redd for at vennen din skal oppføre seg ille.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen blir rolig og harmonisk. Du har funnet en likevekt i tilværelsen og akkurat nå har du den perfekte balansen mellom jobb og fritid. I løpet av søndagen prøver du å ordne litt med din økonomi, det er kanskje på tide å begynne å spare til ferien til neste år.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir koselig og sosial. Det ser ut til at du bruker kroppen din på fysiske aktiviter i dag. Du har det gøy og treffer interessante personer. I løpet av søndagen legger du alle problemer som har med jobb til side, de får vente til mandagen.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å legge skylden på noen andre, men det går ikke så bra. Det er ganske så åpenbart at feilen ligger hos deg og at det er du som burde rette opp i den. I løpet av dagen får du et verdifullt tips fra en nabo eller venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir intensiv, men morsom. Du deltar i en gruppeaktivitet av noe slag og du merker at i denne gruppen, fungerer du bra. Steinbukken kan ha litt problemer med å jobbe i et team, men i dag viser du bra samarbeidsvilje. På kvelden overrasker du familien med litt morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er lei bortforklaringer. En venn har flere ganger avlyst når dere har bestemt dere for å møtes, og i dag blir det for siste gang om han/hun ikke dukker opp. For øvrig handler denne dagen om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lei en venn som sjeldent lar deg være i fred. Det har vært en bra sommer og en bra innledning på høsten, men nå føler du at det er på tide å slippe taket og gå videre. Vennen din kan ikke helt akseptere hva du føler.

Powered by Labrador CMS