horoskop

Dagens horoskop: Søndag 12. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få tid til å møte venner samtidig som du ønsker å tilbringe tid med familien. Det kan bli en stressende dag som innebærer litt reising, men samtidig nyter du å tilbringe tid med dem du elsker. En nyhet gir litt ekstra glede til dagen.

Tyren 20/4-20/5

I dag fikser du en hel del. Du har mye å gjøre, men til slutt blir det som du ønsker. Evnen din til å ikke gi opp, men å ha en visjon og holde fast ved den til du kan gjennomføre planen din, er unik for Tyren. Det er få tegn med like mye tålmodighet som du har.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om møter og om å våge å være spontan. Du er i en herlig atmosfære som oppmuntrer til å være åpen og lære nye mennesker å kjenne. Slipp litt av ditt reserverte vesen og vær litt dristig i stedet. I dag har du muligheten til å møte livslange venner.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen handler om indre balanse og om å samle energi. Det blir en rolig, men svært berikende dag der du tillater deg selv å utforske de mer åndelige interessene du har. I løpet av denne dagen har du interessante og opplysende samtaler med en nær venn.

Løven 23/7-22/8

Også denne dagen byr på aktiviteter som ikke har noe med jobben å gjøre. Du synes det er deilig å kunne koble helt av fra hverdagen og gå opp i andre interesser for en dag eller to. I dag tar også en slektning eller venn kontakt med et interessant forslag.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en herlig dag som gir deg vårstemning og masse frisk luft. Du nyter virkelig å slippe å være innendørs og du vil ut for å utforske vårtegn enten i butikker eller i naturen. For deg er det viktigste å møte venner og slippe å tenke på jobben.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å lære nye ting. Det kan være at du øver på noe som en oppskrift eller en hobby. Det kan også handle om at du tar et kurs, besøker et museum eller utforsker et nytt miljø. I løpet av dagen tar du inn mange nye, lærerike erfaringer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mye å gjøre og mye av stresset ditt skyldes at du har lovet en slektning eller venn å hjelpe ham eller henne med et omfattende prosjekt. I dag angrer du på at du var så villig til å hjelpe, men samtidig er det for sent å trekke seg ut. Kvelden handler om å skjemme deg selv bort.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler mer om å avslutte enn å starte ting. Du var i en kreativ fase i går og da startet du på alt mulig. I dag må du prøve å få orden på alt du satte i gang i går, og det blir litt rotete. Heldigvis er det noen som står deg nær som kan hjelpe deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du har ting å gjøre på søndagen, er det rolig tempo som gjelder. Det er noe avslappende over denne dagen som gjør at du ikke stresser. Du fikser småting og ordner med ting du ikke har tid til i uken. Kvelden handler om noe du vil gjøre med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen kommer du inn i en arbeidsrytme som passer deg bra. Du får uvanlig mye gjort på kort tid, og det gjør at du kan ta små hyggelige pauser og gjøre noe annet gøy mellom slagene. Kvelden handler om familien og kanskje planlegging av ferie.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen blir en god dag der du begynner å føle deg litt mer levende. Hvis du orker, bør du trene eller i det minste ta en spasertur. Du har godt av å bevege deg og bytte ut dine kjedelige innendørsomgivelser med litt mer inspirerende omgivelser. I dag får du høre ganske saftig sladder.

Powered by Labrador CMS