Dagens Horoskop: Søndag 12. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er i et strålende humør denne søndagen. Mye søvn får deg til å føle deg uthvilt og klar for å ta opp kampen om karrieren. Selv om du har fri, så er det mye som finnes i tankene dine. Du planlegger langsiktig.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir morsom og veldig intensiv mellom slagene. Du omgås med visse personer du vanligtvis ikke pleier å treffe så ofte, men den siste tiden har dere blitt tettere av mange ulike årsaker. I løpet av ettermiddagen bør du passe på så du ikke gjør feil når du begynner å bli trøtt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er klar for å ta en utfordring men vennen din synes det er for tidlig. Han/hun mener du trenger tid til å hente deg inn igjen, men du er rastløs. I løpet av dagen får du mulighet for å gjøre noe riktig.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen blir innledningsvis ganske langsiktig, men når du bestemmer deg for å følge hjertet og blåse i stoltheten din, så snur alt. Kvelden blir herlig, intensiv og full av latter. Sørg bare for at du ikke blir sjalu for du har lett for å misforstå situasjonen akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Du er lojal mot en venn og finnes der selv om han/hun ikke vet om det. Du støtter denne personen og sørger for å avkrefte visse ryker som går om vennen din. Du vet at han/hun har en sterk personlighet som ofte lykkes med å ødelegge rundt seg men du kan allikevel ikke la være å bli fortryllet av denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske irritert idag. Den planen du hadde, begynner å smuldre bort og du innser at det ikke blir som du hadde tenkt deg. En av grunnene er at du prøver å gå imot en sterk person som ikke tenker la deg kjøre over han/henne. Du har helt enkelt valg feil motstander denne gangen.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en risiko for at du fortaper deg helt i minner idag. En duft, en melodi eller et møte vekker noe inni deg som du trodde du hadd mistet for lenge siden. Du pleier vanligvis ikke være så sentimental, men idag forsterker Månen din blodige side.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en minst sagt interessant og lærerik søndag der du representerer ulike interesser som har med sommeren å gjøre. Du prøver å holde deg objektiv, men du kan ikke la være å komme med noen av dine meninger i diskusjonen.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes mye du kan gjøre som du ikke gjør idag av den enkle anledning at du foretrekker å bare ta det med ro og kose med den personen du aller helst vil bruke tiden din på akkurat nå. Du svelger stoltheten om dere har kranglet ettersom hans/hennes nærvær betyr mer for deg enn at du har rett.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen blir du trigget og utfordret og du tenker virkelig på grensene for hva du klarer akkurat nå. Det handler om å gjøre sitt beste, men også om å lære seg nye ting og ta til seg ny kunnskap. I løpet av ettermiddagen knytter du viktige kontakter som du kan bruke i fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig trøtt idag og du legger alle planer om en fritidsaktivitet på hylla. Du har behov for å hvile, spise og sove for å komme ikapp både fysisk og mentalt. En slektning prøver å få deg til å booke inn en aktivitet du ikke har hatt tid til i det siste.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fremdeles irritert, men du later som ingenting idag. Du vet ikke helt hva det er som får deg i så dårlig humør, så derfor holder du dine følelser skjult, spesielt for partneren din som kan bli fort urolig.

Powered by Labrador CMS