Dagens Horoskop: Søndag 11. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å hvile seg og komme i kapp rent mentalt etter en anstrengende uke. Det blir en fantastisk avslappet dag hvor du kanskje ikke gjør så mye nytte som du hadde tenkt. Kvelden handler om å løse en gåte.

Tyren 20/4-20/5

Du er ikke helt i humør til å ta fatt på så mye idag. Om du skal gå løs på noen prosjekter, bør de være enkle, morsomme og veldig lette. Du er sliten og har behov for å hvile deg idag. Har du mulighet, så unner du deg å sove lenge og spiser en skikkelig god frokost.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag innebærer en uventet aktivitet. En venn lokker deg med på noe du vanligvis hadde unngått, men som vennen din får til å høres gøy ut. Det viser seg at vennen din har rett; å utfordre seg selv på denne måten er visst ikke bare lærerikt, det er også veldig gøy.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser frem til å treffe venner som av en eller annen anledning ofte er opptatt. Du prøver å anpasse deg, men det er ikke så lett ettersom vennen din sitt skjema er så fullbooket. Iblant føler du at det eneste du kan gjøre, er å sitte og vente på at han/hun skal ha tid til å se deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å fokusere på små mål. Du tar en sak om gangen og da går det meste lettere. I løpet av dagen får du mulighet for å vise at du faktisk kan planlegge lang tid i forveien selv om det vanligvis ikke er din sterkeste side.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og kreativ. Du lykkes med mange ting som du pleier å ha vanskelig for, takket være Solen og Venus som samarbeider i horoskopet ditt. Idag passer du på å gjøre ting som både kan være fysisk og intellektuelt utfordrende.

Vekten 23/9-22/10

Du må gjerne være litt på hugget idag. Du får gode muligheten for å vise dine evner, men da må du være forberedt på å reagere på kort varsel og å kunne improvisere. I løpet av dagen tar en slektning kontakt med deg for å få et økonomisk råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar deg unna en person som skaper bekymringer for deg. Det handler om at han/hun ikke kan se hvor grensen for det som passer seg går. Denne personen blir såret ettersom han/hun ikke helt skjønner hvorfor du tar avstand.

Skytten 22/11-21/12

Idag prøver du å resonnere med en venn, men han/hun er ikke helt mottagelig. Det ser ut til at vennen din er opptatt på andre hold og det gjør deg irritert. Dere har ikke sett hverandre på en stund og det har skapt en vegg mellom dere som ikke fantes der tidligere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en fantastisk og veldig vanskelig dag å se frem til. Denne søndagen får deg til å utfordre deg selv og du presterer bedre enn du har gjort på lenge. Det blir en morsom og annerledes dag som avsluttes med noen herlige nyheter og masser av gratulasjoner. På kvelden feirer du med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter i si ting på, så pass på å velge dine ord med omhu. Den nyheten du har å komme med er bra, men den kommer også til å innebære en viss anpassning fra den øvrige familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du har litt dårlig samvittighet og behov for å få klarhet i både hvordan du selv føler og hvordan en viss person føler. For deg er det uvanlig å bli så oppslukt av en følelse som du enda ikke har fått bekreftet.

Powered by Labrador CMS