Dagens Horoskop: Søndag 1. September

Slik blir din første dag i september.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen tar du deg selv i å tenke litt ekstra på en person du har kommet nærmere den siste tiden. Det er så mye du beundrer han/hun for; drivkraften, viljen til å prestere og hans/hennes fantastiske evne til å få deg til å ha bra når dere sees. Du vil at dere skal begynne å omgås enda mer, men du vet ikke hvordan du skal ta første steget.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å ta det med ro og å nyte at du har fri. Det kan være en bra dag å unne seg noen timer til å gjøre akkurat hva du vil. Du trenger ikke redegjøre for noen i dag og det er en uventet luksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Du konfronterer en person i dag, og det kan vekke en del hete følelser. Det handler om at du synes denne personen har oppført seg barnslig og at du faktisk synes han/hun burde vokse opp litt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å rådføre seg med venner. Du innser at du har mulighet for å omgås med en person du tenker på hele tiden, men da må du ta sjansen med en gang ellers kommer han/hun til å være opptatt med noe annet. Foreslå noe du vet at denne personen liker å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Du blir sint på en venn for at han/hun planlegger noe uten deg og det gjør deg opprørt. Dere pleier alltid gjøre ting sammen, så dette får deg til å føle deg urettferdig behandlet. Kvelden byr på en overraskende vending.

Jomfruen 23/8-22/9

Du unner deg selv å være skikkelig lat i dag. Det er ikke ofte du kan slappe av så mye som du gjør i dag, og derfor blir det en fantastisk men ikke spesielt produktiv søndag. I løpet av ettermiddagen omgås du gjerne med familie eller venner.

Vekten 23/9-22/10

Du er målbevisst og det er bra, men la ikke ambisjonene dine ta over livet ditt helt. I dag er en bra dag for utendørsaktiviteter som ikke har med jobb å gjøre. På ettermiddagen blir du påminnet om hvorfor en viss person er så spesiell.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag handler om å være behjelpelig for andre. Det kan være en slektning, venn eller en bekjent som har behov for en hjelpende hånd og da finnes du der. I løpet av dagen passer du på å lære deg litt fakta om en ny interesse du har snappet opp.

Skytten 22/11-21/12

Du er tung i hodet i dag og derfor merker du ikke varselsignalene før det er for sent. Vennen din er i dårlig humør og blir provosert for hver minste sak, noe du ikke legger merke til innen du tråkker på hans/hennes ømme tær.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å føle seg fornøyd med seg selv og å planlegge fremover. Det blir en innholdsrik dag som byr på en del morsomme aktiviteter. På ettermiddagen eller kvelden finnes det noen som gjerne vil treffe deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tendens til å hverken se eller høre visse kommentarer og det er kanskje bra, for ellers kunne du blitt veldig opprørt i dag. Det finnes spesielt en person som ofte kommer med syrlige kommentarer, men du velger helt enkelt å ignorere de.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du i dårlig humør og det hjelper ikke at en slektning eller venn klager til deg om alt mulig. Du sier ordentlig ifra og denne gangen er det på alvor. Du har fått nok. På kvelden tar du kontakt med en person som du tror kan gi deg et godt råd.

Powered by Labrador CMS