Dagens Horoskop: Onsdag 9. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å få ting til å fungere i en gruppe, men det går så som så, ettersom alle har så sterke meninger. Du er ikke den beste på å megle, men du kan være veldig overtalende når du vil, og det vil du i dag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en spennende dag med mange utfordringer og en hel del å holde kontroll på. En forandring på jobb innebærer mer ansvar på dine skuldre og mindre støtte fra dine kolleger. Selv om det kan være litt ensomt, er det veldig utviklende og lærerikt. Du vokser i din lederrolle.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir gal av en person som er så notorisk sen. Hvor mye du enn prøver, fortsetter denne personen å komme for sent. Det er som om han/hun er redd for å komme i tide og være blant de første som ankommer.

Krepsen 21/6-22/7

Du irriterer deg over ganske mye i dag. Det kan handle om alt fra hva vennene dine gjør til hvordan kollegene dine oppfører seg. Den siste tiden har du tatt deg selv i å bli irritert over de minste ting. Problemet ditt går dypt og du har behov for å tenke igjen hva det er som egentlig ligger bak denne irritasjonen.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen har du mye du skal rekke og alt ser ut til å gi i ett. Her gjelder det å ikke tvile, men å holde tempoet og humøret oppe. Om kvelden får du mulighet for å vise en venn litt ekstra oppmerksomhet. Han/hun har savnet deg, ettersom dere ikke sees så ofte.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen går ganske sakte og du føler deg frustrert. Akkurat nå går det meste på rutine og ingenting bryter den kjedelige hverdagsfølelsen. Når jobbdagen vel er avsluttet, fortjener du en liten belønning for at du klarte å ta deg igjennom dagen. Unn deg noe godt!

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå går det meste i livet veldig bra. Du føler deg engasjert og full av energi og entusiasme. Dine sjefer setter pris på din positive innstilling og gjør ditt beste for at du skal trives enda bedre. Om kvelden kan det være behov for dine diplomatiske talenter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du føler på en bra energi denne onsdagen og det trengs om du skal orke alle oppgavene som ligger foran deg. Visse ting er arbeidsrelatert, men en hel del av det du planlegge i dag, har du tatt på deg av fri vilje. Om kvelden venter en del gode nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke bekymret over en oppgave, selv om du har kjørt deg helt fast. Du stoler fullt og helt på skjebnen og at alt kommer til å ordne seg til det beste. Akkurat i dette tilfellet er det bedre å ta skjebnen i egne hender og finne ut av situasjonen innen du mister kontroll helt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir morsom og utviklende, og du lærer mye nyttig. Dette er kunnskaper du kommer til å kunne plukke fram og ha nytte flere år fremover i tid. I løpet av ettermiddagen og kvelden venter en uvanlig luksus på en helt vanlig hverdagskveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en masse rare opplevelser denne dagen. Noen ting er arbeidsrelaterte, mens andre har med et prosjekt hjemme å gjøre. Dagen går fort og kvelden er full av latter og god mat. Det blir en onsdag du kommer til å huske lenge.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar det litt roligere i dag, og prøver å komme i kapp rent mentalt. Humøret ditt har løpt løpsk den siste tiden og du har følt deg misfornøyd med det meste i livet ditt. I dag tar du en mental pause fra alle gjøremål og krav, for å istedet tenke nøye over hva det er du er så misfornøyd med.

Powered by Labrador CMS