Dagens Horoskop: Onsdag 7. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du velger å skifte ut en kollega idag slik at du får jobbe med den du aller helst vil jobbe med. Du og din nye samarbeidspartner fungerer så bra sammen, men fremfor alt så har dere samme drivkraft, noe som innebærer at det blir like tunge lass for begge og det liker du. Kvelden handler om en fest eller om å omgås med venner.

Tyren 20/4-20/5

Idag bestemmer du deg for å jobbe langsiktig. Du vet hva du skal gjøre for å bli så effektiv som mulig, selv når du jobber med personer som ikke har samme erfaring som du. Du er en begavet leder med øye for hva som er viktig. Har du ferie, er du leder på hjemmebane og sørger for at alle er enige.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være veldig sjarmerende iblant og det hjelper deg når du skal ta beslutninger eller gi mennesker dårlige nyheter. Idag tvinges du til å gi en beskjed som kan oppleves som negativ om man ikke ser på den på riktig måte, og du vet virkelig hvordan du skal få kollegene dine til å se ting fra din synsvinkel.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt lei en person som ikke bare prøver å stjele din beste venn, han/hun prøver også å splitte dere. Du har bestemt deg for å ikke si noe om hvordan du har det til denne personen. I løpet av dagen tar du mot til deg og spør en annen om dere skal finne på noe sammen.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen prøver du å gjøre litt morsomme ting. Det kan være alt fra sport til en kortere reise. For deg er det viktig at det skjer ting og akkurat nå er både familie og venner veldig trege å få igang.

Jomfruen 23/8-22/9

Du gjør en reise bakover i tid idag. Du treffer en person du ikke har sett på veldig lenge og dette møtet fører med seg en masse minner. I løpet av dagen får du sjansen til å være litt kreativ på jobb og du liker å vise deg fra din kunstnerlige side.

Vekten 23/9-22/10

Du skammes over hvordan en sjef oppfører seg idag, men det er faktisk ikke din feil at han/hun er som han/hun er. Du må innse at det ikke finnes noe du kan gjøre for å endre på denne personens oppførsel. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag omgås du med en utenkelig kombinasjon av mennesker og du er både stolt over deres forsøk på å samarbeide og overrasket over hvor bra de lykkes, til tross for at de er så ulike. Kvelden handler om å unne seg det beste i livet.

Skytten 22/11-21/12

Idag velger du å koble helt av og ikke tenke på en person du er sint på. Du tenker at han/hun kommer til å bli lei seg for sin oppførsel om han/hun merker at du er sint, men denne personen synes det er litt deilig at dere er fra hverandre en stund og det er ikke den reaksjonen du hadde håpet på.

Steinbukken 22/12-19/1

Du holder deg unna dine venners kompliserte problemer og prøver å fokusere på deg selv istedenfor. Det blir en morsom tirsdag som handler om nye ting og materielle drømmer. Kvelden blir sosial, du omgås med venner du kjenner deg bekvem med. Kvelden kan også føre med seg en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler for å bruke penger og skjemme bort deg selv idag. Det blir en morsom dag og en skikkelig koselig kveld som handler om å unne seg livets beste. I løpet av dagen diskuterer du fremtiden, rutiner og skjemaer med familien eller partneren din.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende godt humør idag. Du savner visse venner, men ikke så mye som du trodde du skulle gjøre denne ferien og det gir deg håp for høsten. Du har innsett at nye kolleger og mer utfordrende arbeidsoppgaver er akkurat hva du trenger. Du overrasker en venn med en middag eller noe idag.

Powered by Labrador CMS