Dagens Horoskop: Onsdag 6. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du funderer mye på hvordan du skal kunne løse en konflikt på jobb. Det er ikke snakk om en direkte konflikt, men det er tydelig at to eller flere personer ikke tolerer hverandre go det går ut over jobben. Du har en plan om å føre disse sterke personlighetene sammen.

Tyren 20/4-20/5

Du vil så mye i dag at det kan bli vanskelig å avslutte et prosjekt som du hadde begynt. Du er egentlig ikke spesielt bra på å ha mange boller i lufta samtidig, men presterer best når du gjør en ting om gangen. Når klokken begynner å bli mye. sørger du for å avslutte og ikke begynne på noe nytt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mange måter å glede andre mennesker på og idag lyser opp dagen for mange rundt deg bare ved å være deg selv og ekstra omtenksom. Du holder opp døren for fremmede, ler på bussen og tar deg tid til å lytte til kolleger som ingen andre orker å snakke med.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en omvendt dag på mange måter. Du er trøttere når du begynner dagen enn når den slutter og du er mest effektiv på ettermiddagen. Også sosialt blir dagen annerledes, av en eller annen anledning omgås du ikke dine vanlige kolleger men havner i en gruppe du pleier å unngå.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen blir en skikkelig energikick for deg. Du får bytte mønster og gjøre ting som er både utfordrende og kreative på en og samme gang. Dette er akkurat hva du behøver for å finne tilbake til arbeidsgleden din igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du opptatt av å være rettferdig. Du er lei av en kollega som alltid klager over at han/hun får de kjedeligste oppgavene, den kaldeste kaffen og den kjedeligste jobben. Du vil at han/hun skal forstå at det handler mer om denne personens holdninger enn at han/hun blir urettferdig behandlet.

Vekten 23/9-22/10

Du har masse energi i horoskopet ditt akkurat nå, det gjelder å fokusere på den riktige måten. Energien gjør deg litt rastløs og det kan gjøre at du har vanskelig for å konsetrere deg om en ting om gangen. Du har en tendens til å påbegynne prosjekter samtidig og da blir det mye tull.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag er du både kreativ og effektiv på en og samme tid. Du vet hvordan du skal makse arbeidet uten å miste den kunstnerlige touchen. I løpet av ettermiddagen kommer en sjef med et forslag som egentlig er et krav, så det er bare å le og si ja.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske så sta akkurat nå, noe som ikke er helt likt Skytten. Du vil gjøre ting på din egen måte og du er ikke redd for å synes i gruppa. Dette kan skape samarbeidsproblemer når det kommer til temaoppgaver.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen får en herlig start og forbereder deg på en stressende og givende dag. Du begynner også å bli nervøs for en presentasjon eller et gruppearbeid du skal lede. I ditt tilfelle er det bare bra å være nervøs, det betyr at du er i ferd med å gjøre deg klar for denne oppgaven.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kommer litt sent til et event i dag og det gjør at du blir sen hele dagen. For deg innebærer ikke det noen problemer, men andre som er avhengig av ditt nærvær, kan bli irritert på situasjonen. Si ifra at du kommer til å bli forsinket, det gjør de som må vente mindre stressa.

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen har du vanskelig for å konsentrere deg. Det handler om sterke følelser og en del forvirring i horoskopet ditt. Du vet at du ikke føler deg så sikker som du burde på hva du føler for en person som mer eller mindre har forlatt livet ditt. Du klarer ikke la være å tenke på denne personen.

Powered by Labrador CMS