Dagens Horoskop: Onsdag 4. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske intensiv innledning på onsdagen og det gjelder å holde tunga rett i munn. I løpet av dagen utfordres du til å sette til side fordommene dine og prøve å se objektivt på ting som skjer rundt deg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og skjønn onsdag der du får mulighet for å fokusere på noen mindre, men ganske så morsomme prosjekter. I dag får du høre et rykte som gjør deg glad. Det handler om en person som har vært borte fra livet ditt lenge, men som av en eller annen grunn er tilbake igjen nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du står ovenfor en vanskelig oppgave i dag. Det handler mest om at du ikke helt vet hvor du skal begynne. Du blir forvirret over alle alternativene som presenteres. Kvelden handler om å se fremover og om å våge å ta kritiske beslutninger uten altfor mye fakta på hånden.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske intensiv innledning på onsdagen. Du har mye å gjøre og det er ikke sikkert du rekker alt innen det er på tide å vende nesa hjem igjen. Et alternativ er å jobbe overtid, men det er ikke så veldig fristende.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganska sosial og morsom onsdag. Selv om du har mye å gjøre på jobb, hjelper det på at du har så koselige kolleger. I dag får du kontakt med en person fra fortiden, og det blir en påminnelse av noe du nesten hadde, men som forsvant.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen starter med at du må tenke litt friere enn du har gjort tidligere, og du innser at du liker å ha faste rammer å forholde deg til. Det blir en interessant og kreativ dag der du får utløp for dine kunsterlige sider.

Vekten 23/9-22/10

Dagen inneholder en del interessante beskjeder og en tøff beskjed. Det blir en utfordrende dag på flere måter og du tvinges til å tenke nytt og omstille deg etter de nye forandringene. Kvelden handler om å smelte inn alle inntrykk.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant dag som tar en vending du virkelig ikke kunne forutse. Det handler om ulike beslutninger som flettes inn i hverandre, som resulterer i nye forutsetninger som generer håp. På sett og vis blir denne onsdagen en ny start.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del å gjøre og det gjelder å holde fokus, ellers kommer dagen til å bli stressende og tøff. En kollega går deg på nervene, og du klarer ikke unngå han/henne, ettersom dere blir satt til å jobbe sammen. Dette blir en skikkelig tålmodighetsprøve for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en interessant og utviklende onsdag der du får testet ut dine overtalelsesevner. Du innser at du har mer enn bare tyngde i dine argumenter. Du har en tendens til å få mennesker med deg, noe som er et verdifullt talent.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en morsom og utviklende onsdag der fokuset ligger på de små detaljene. Du har mye å gjøre, men blir avbrutt av mennesker som ønsker din oppmerksomhet. Selv om det er frustrerende å ikke kunne fokusere på én ting om gangen, er det smigrende å vite at så mange har behov for din hjelp.

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen tar du en beslutning du har stilt deg tvilende til. For deg handler det om at du ikke vet om du er moden nok til å ta dette steget, men akkurat nå føler du at du ikke har noen bedre alternativer. Kvelden byr på lek og sosial omgang.

Powered by Labrador CMS