Dagens Horoskop: Onsdag 30. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en dag som har alt, fest, morsomme opplevelser og masse god mat og drikke. Tilhører du den yngre generasjonen, finnes det en risiko for at kvelden blir litt vel sen med tanke på at det er en vanlig hverdag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går fort og du synes det er gøy å være på jobb. Det finnes mye du trives med i livet ditt akkurat nå og det gjør det enklere for deg å komme deg opp om morgenen. Kvelden byr på litt ulike aktiviteter, blant annet en overraskende og koselig opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være rettferdig, selv om visse ting kan være vanskelig å forstå. Kollegaen din har veldig sterke meninger om det meste akkurat nå og i blant føles denne personen helt umulig å snakke med. Du må prøve å finne en måte å kommunisere med denne personen på.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du kontakt med en venn for å spørre om dere kan treffes alene. Denne personen har trukket seg litt unna og du vil finne ut hvorfor han/hun har gjort det. Det er denne personen du tenker på hele tiden og det er viktig for deg at dere har en bra relasjon.

Løven 23/7-22/8

Du glemmer hvor tøft det kan vær når det kommer til følelser. Hele høsten har vært lekende lett både på jobb og privat. Du har flørtet en del og hatt noen uskyldige stevnemøter, men i dag blir du minnet på hvordan det føles når det er ekte følelser involvert.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir forholdsvis koselig og passe effektiv. Du føler at du har begynt å finne din plass og at du kan ta for deg litt mer. I løpet av ettermiddagen får du høre en masse negativt om en kollega og det irriterer deg at han/hun alltid ser situasjonen så svart/hvitt.

Vekten 23/9-22/10

Du får teste dine egne grenser i dag og det er på sett og vis bra for deg, ettersom dette er noe du sjeldent gjør. Du pleier å unngå konflikter eller utfordringer, men du kan finne på å teste deg selv innen rimelighetens grenser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke god på å håndtere en kollega som er ganske så humørsyk. Du har lenge prøvd å unngå denne personen, men nå har du fått nok og du prøver heller å konfrontere denne personen og finne ut hva problemet er.

Skytten 22/11-21/12

I dag omgås du gjerne med en venn. Shopping og en god lunsj står på dagens agenda, men det kan hende det også blir kino og en koselig middag. Akkurat nå er du veldig sosial og spontan.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen er din, og du kan bruke den som du vil. Du pleier alltid å ha så mye på agendaen, men i dag kan du være spontan, treffe venner eller bare ta det med ro. I dag har du ingen krav til deg selv og det føles fantastisk. Kvelden blir veldig sen.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å avslutte en del prosjekter for å kunne starte et ganske så omfattende arbeid som kommer til å kreve mye av deg fremover. Dagen handler om å være effektiv og å kunne planlegge fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å ignorere den følelsen du har av at du har valgt feil. Du er ikke helt lykkelig akkurat nå, hverken på jobb eller privat og du vet ikke hva du skal endre på. Tanker som å bytte arbeidsplass, flytte eller ende et forhold, dukker stadig opp i hodet ditt.

Powered by Labrador CMS