Dagens Horoskop Onsdag 27. Juli

Slik blir din onsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du gjennomskuer fort en dårlig bortforklaring en venn kommer med i dag, men later som ingenting. Det handler mer om at du ikke vil såre vennen din ved å vise at du har gjennomskuet personens unnskyldninger, heller at du ikke våger. Dere har vært venner lenge og du vet at det finnes en god grunn til vennen din sin oppførsel.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen starter ganske så stressende ettersom det er mye å gjøre og du ikke helt får den hjelpen du trenger. Etter en del irritasjon, innser du at du like gjerne kan ta saken i egne hender og la ting ta den tiden det tar. Når du først senker tempoet, blir dagen mye enklere.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en herlig dynamikk i horoskopet ditt akkurat nå, det hjelper deg med å se fremover og får deg motivert. Har du ferie, legger du en hel del tid i private prosjekter. På jobb velger du å legge energien din på ting du vanligvis ikke rekker å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler mye med en eldre slektning, dels på grunn av aldersforskjellen og dels fordi dere er like stae begge to. Å finne et kompromiss er ikke helt enkelt. Kvelden handler om hete følelser som ikke vil forsvinne.

Løven 23/7-22/8

Du lever livet nå, men er du utenlands kan du ha et snev av hjemlengsel. Løven er hjemmekjær selvom de elsker eventyr. Et lengre utenlandsopphold påvirker deg alltid. Kvelden handler om et nytt vennskap og gamle problemer.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat nå bruker du altfor mye penger, noe du er fullt klar over. Det er dels fordi det er sommer og du vil unne deg det lille ekstra i hverdagen. I dag får du høre litt sladder om en bekjent som gjør deg provosert.

Vekten 23/9-22/10

Du har et rasende tempo i dag, og bra er det for du har mer enn nok å gjøre. Akkurat nå lokker Jupiter deg inn i en verden full av ambisjoner og en vilje til å ta deg videre. Kvelden handler om en ung slektning og om hans/hennes behov for hjelp.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan ha mye å gjøre, men det hindrer deg ikke fra å prioritere tid med familie og venner. Den siste tiden har dine nærmeste vært bortskjemte med ditt nærvær, men nå går du inn i en periode hvor du er mer opptatt.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del prosjekter du bør ha ferdig de nærmeste dagene, men spørsmålet er om du orker å ta tak i de. Du kan være veldig umotivert i blant og i dag er en slik dag hvor du ikke vil gjøre noe. Om kvelden passer du på å være fysisk aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tenker praktisk i dag og dine evner til å være organisert, imponerer virkelig folk rundt deg. Bli ikke overrasket om du får skryt for innsatsen din. Om kvelden pisker du deg selv til å nå nye høyder innen en sport eller hobby som du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å komme overens med visse personer du finner drøye eller inkompetente, men du gjør ditt beste for å døyve følelsene dine. Vannmannen er en dårlig skuespiller, men du kan ha et bra pokerfjes om du må.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mye å tenke på denne onsdagen. Dels har du havnet i en vanskelig og tidkrevende situasjon og dels ser det ut til at et familiemedlem har økonomiske problemer. Her gjelder det å finne en bra løsning på problemene!

Powered by Labrador CMS