Dagens Horoskop: Onsdag 24. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du har så mye du vil rekke i dag, men det finnes hele tiden ting som kommer i veien og som gjør at du ikke kan fortsette i den takten du ønsker. I dag lærer du deg to ting, å ha tålmodighet og å være fleksibel i dine løsninger på ulike problemer.
Tyren 20/4-20/5
Det blir en interessant onsdag der det pågår en del boblende irritasjon blant flere av kollegene dine. Som flaks er, er du ikke direkte innblandet i disse hendelsene og kan lene deg tilbake og være en stille tilskuer.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen handler om å velge vei. Det som var så soleklart for noen måneder siden, er ikke like selvklart i dag. Mye har skjedd og det finnes mange nye faktorer å ta hensyn til innen du kan ta en beslutning.
Krepsen 21/6-22/7
Dagen blir litt annerledes. Den relasjonen du har jobbet med den siste tiden begynner å bygge seg opp igjen og du føler at det, som så mye annet, er puslebiter som faller på plass i livet ditt. I dag er du uvanlig sorgløs, sjarmerende og veldig omtenksom mot dine nærmeste.
Løven 23/7-22/8
Du blir litt irritert når du ser hvor nære to personer har blitt igjen. Ditt dilemma er at du gjerne vil at disse to skal være venner, bare ikke for nære venner, for da blir det vanskeligere for deg å ta den plassen du vil ha i denne personens liv. Du bør tenke nøye over ditt neste steg.
Jomfruen 23/8-22/9
Iblant kan du være litt vel sta og den siden viser du frem i dag. Det handler om at du nekter å vike en tomme, selv om du innerst inne vet at du vil komme til å vinne på et kompromiss. Kvelden blir livlig, men annerledes.
Vekten 23/9-22/10
Du blir spurt om å være med på en aktivitet og instinktivt vil du takke nei. Kanskje er det bra å utfordre seg selv litt. Det er sjeldent du går ut av din komfortsone og tester ut nye og litt annerledes ting. Kvelden blir overraskende morsom.
Skorpionen 23/10-21-11
Du uroer deg fremdeles en del for fremtiden, selv om du føler deg sikrere nå enn du var for noen måneder siden. For deg har det vært en periodevis tung tid, men du har allikevel hatt en positiv innstilling til det meste, noe som har hjulpet deg. I dag mottar du litt morsomme nyheter.
Skytten 22/11-21/12
Du kan vare ganske så rappkjefta, og det får du bevist i dag. Du er litt irritert og da gir du klar tale når en kollega eller venn kritiserer deg. Det som egentlig var tenkt som feedback fra din venn, blir grobunnen til en verbal krig.
Steinbukken 22/12-19/1
Denne onsdagen gjør du ikke så mye. Du prøver å hente krefter og energi fra ditt indre og fra naturen rundt deg. Du føler et behov for å bygge opp din mentale styrke for den kommende høsten og du bruker hvert tilfelle til å gjøre det. Kvelden blir magisk.
Vannmannen 20/1-18/2
I løpet av dagen diskuterer du med en sjef eller nær kollega som har oppført seg dumt. Han/hun har tatt unødvendige risikoer og nå må dere alle sone for det. Du har tidligere prøvd å forklare for denne personen at det ikke finnes noen snarveier og at alle eventuelt kommer til å måtte betale for de dumme tingene denne personen gjør.
Fiskene 19/2-20/3
Dagen handler om litt uvanlige utfordringer og en ny løsning på et problem. Du pleier ha startvansker om morgenen, men i dag er du full av energi når vekkerklokken ringer. Dette gir deg en bra start på en tøff dag.
Powered by Labrador CMS