Dagens Horoskop: Onsdag 24. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes mye som kan gå feil denne onsdagen, så vær litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg når du prater med en venn som er ekstra følsom. Han/hun kan bli litt irritert på deg og da kommer ingenting til å gå som planlagt. I løpet av ettermiddagen venter en utfordring på deg.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir relativt rolig og du prøver å komme i kapp både mentalt og fysisk. Denne dagen rekker du å gjøre masse og det gjør deg glad. På kvelden skjemmer du deg selv bort litt ekstra. Du føler at du er verdt det.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å holde fokus og om å våge det lille ekstra. Du synes det er gøy med et visst prosjekt du jobber med for tiden, men du har lett for å bruke tid og energi på andre ting som ikke er så vesentlig og da tar du tid fra det du egentlig skal gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Mye i livet ditt er på stell akkurat nå, selv om det finnes ting du vil at skal være annerledes. Du har lenge slitt med sterke følelser som du både har fornektet og fortrengt, men nå når du vel har erkjent for deg selv hva du føler, vil hverdagen bli så mye enklere.

Løven 23/7-22/8

Du nyter til fulle akkurat nå. Du får masse oppmerksomhet fra flere hold og du strør sjarme rundt deg. Selv om du gjerne flørter med mange, så tilhører hjertet ditt én person og det er ingenting du hverken kan eller vil endre på.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er helt ubevisst når det kommer til alle intrigene rundt deg. Du fokuserer på jobb, karrière og penger akkurat istedet. Akkurat nå vil du bygge opp en materiell trygghet og passe på å spare litt ekstra til sommeren slik at du kan unne deg litt ekstra luksus.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingen begrensninger for deg denne dagen. Du har alle muligheter for å lykkes med tilsynelatende umulige prosjekter bare for at du tenker annerledes og våger å tenne på grensene litt. I løpet av kvelden møter du en person som gjør deg forvirret.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir som det blir og det er bare å henge med. I løpet av denne onsdagen har du mulighet for å lykkes med det uventede og våger å tenne på normer og regler. Du vet at de gamle reglene mange ganger kun er der for å bli utfordret.

Skytten 22/11-21/12

Det handler om å stole på noen du gjerne vil stole på, men som gang på gang gjør deg skuffet. Både kjærlighet og vennskap kan være komplisert, spesielt om du er den som har investert følelsesmessig i forholdet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen prøver du å unngå å havne i bråk, selv om flere parter gjør sitt beste for å dra deg inn i det. Du vil holde deg nøytral ettersom du egentlig ikke sympatiserer med noen sider. Kvelden handler om gode nyheter og en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er vanskelig å si nei til en venn som hele tiden er på deg og vil ha hjelp med noe. Du har kommet deg unna mange ganger nå, og føler du er tom for unnskyldninger, så det er bare å bite i det sure eplet. Kvelden blir koselig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Jo lenger tiden går, jo vanskeligere blir dilemmaet ditt. Du innser at det er på tide å avslutte innen ting går for langt, men samtidig er det ingenting du heller vil enn å fortsette den veien du er på nå. Iblant kan det være vanskelig å velge, men det er som oftest det tøffeste valget som gir det beste resultatet.

Powered by Labrador CMS