Dagens Horoskop: Onsdag 23. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet ikke hvordan du skal uttrykke deg i klartekst. Du vil ikke virke vag, samtidig som du vil fremstå som fleksibel og medgjørlig. Det blir en vanskelig, men nødvendig balansegang.

Tyren 20/4-20/5

Du tar det med ro denne onsdagen. Ingenting stresser deg hverken privat eller på jobb. Dagen handler om å komme i kapp både fysisk og mentalt mentalt. Det blir en fantastisk dag hvor du skjemmer bort deg selv med god mat og kanskje en gave til deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får mulighet for å lede en form for oppgave eller jobb i dag og det er både morsomt og vanskelig. Den vanskelige biten er å få samlet alle og dra alle i samme retning. Som flaks er, er du flink til å overtale og lede folk.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom og lærerik, med et høyt tempo. Plutselig innser du hva det er som forventes av deg og det er ikke så lite. I løpet av dagen får du mulighet for å svare på en del spørsmål en sjef stiller. Han/hun ser ut til å være interessert i å lykkes.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen blir det mye å gjøre og du stresser nesten hele dagen. Selv om du prøver å senke kravene til deg selv, innser du at det ligger i din natur å prestere etter beste evne og gjøre ditt beste. På kvelden kontakter du en venn du har savnet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være ganske kald i krisesituasjoner og det hjelper deg i dag når du får mulighet for å løse et problem som gjør alle kollegene dine nervøse. Det handler om sifrer, penger og om å kunne finne feil. Du er helt rå når du først setter den siden til.

Vekten 23/9-22/10

Idag får du mulighet for å være kreativ og fantasifull. Det finnes inget prosjekt som er for lite eller for stort for deg i dag. Du tar til deg med stor apetitt og entusiasme. Sjefene dine nyter det gode humøret ditt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ikke rett eller galt i dag, det viktigste er å prøve og å ikke være redd for å mislykkes. Å gjøre feil, er en måte å lære på, spesielt i begynnelsen av en ny oppgaver eller et nytt område. Du må akseptere at ingenting blir bra uten trening.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av dagen prøver du å vise en sjef at du faktisk kan jobbe hardt når du først setter den siden til. Du vil veldig gjerne imponere denne personen og du tror at du gjør det best ved å ta initiativ.

Steinbukken 22/12-19/1

Du fokuserer mye på deg selv og på dine egne prestasjoner, samtidig som du er opptatt av dine kolleger og at de har det bra. I dag er du spesielt støttende mot en ung kollega som er kjempe nervøs på grunn av en stor presentasjon eller oppgave.

Vannmannen 20/1-18/2

Dette er din dag og du nyter den fra morgen til kveld. Det finnes få ting som er så deilig som en pause i hverdagen sammen med personer du elsker. I løpet av dagen holder du deg oppdatert på et event av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig med en person som prøver å nærme seg deg uten å tenke på hva konsekvensene av en relasjon innebærer. Selv om han/hun er morsom, annerledes og lett å omgås med, vet du at han/hun kommer til å føre med seg problemer.

Powered by Labrador CMS