Dagens Horoskop: Onsdag 22. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del å gjøre idag. Du vil ikke stresse med en oppgave du holder på med, men allikevel finnes det store risikoer for at det blir sånn i visse tilfeller. Sjefen din legger unødvendig mye ansvar på dine skuldre akkurat nå. Ta gjerne imot hjelp fra en kollega.

Tyren 20/4-20/5

Du fornekter at ting er tøft og prøver heller å tenke positivt og at det er en metode som fungerer bra for deg. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn litt ekstra omtanke og oppmerksomhet. Han/hun har vært litt deppa den siste tiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du fornekter deg ikke idag. Det finnes mye driv i horoskopet ditt, som kommer fra Mars, og kombinerer du dette med din kreative side så kan du utføre store ting. De fleste ideene du har akkurat nå er kjempe bra, men det gjelder å være selektiv.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ikke lage en stor scene ut av ting bare for at du er sjalu. Om du tenker etter så har du ingen anledning til å føle det sånn her. det er du som overtolker situasjonen. Månen gjør deg litt ekstra følsom akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Iblant hjelper det å ha noen å prate med når alle tanker snurrer rundt i hodet ditt. Idag er det bra å fokusere på riktige ting, det er ikke så langt igjen nå så prioriter på en sunn måte. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med jobb å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du leker med tanken på å gjøre noe som er litt tabu, men du gjør det ikke fordi det strider imot din natur. Istedet fokuserer du på hvordan du på en bra måte kan forandre noe som gjør hverdagen din mer bekvem og ikke stressende.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en energi og en livlighet i horoskopet ditt som er veldig smittsomt akkurat nå. Du nyter livet, vennskap og kjærligheten. Ja du nyter til og med jobben. Det finnes ingenting som kan ødelegge for deg idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske intensiv onsdag som bygger på at du har tenkt rett helt fra begynnelsen av. Det er når du drar i vei med dine egne visjoner at det kan bli litt mye tull. Prøv å holde fokus selv om det kan være litt vanskelig mellom slagene.

Skytten 22/11-21/12

Du har kommet frem til at du må prøve å finne en måte hvor du kan være med flere personer enn bare kjæresten din. Det har vært mye dere to den siste tiden og nå har du behov for litt pusterom. Som singel kan det være en venn eller et familiemedlem som det har blitt litt vel intensivt med i det siste.

Steinbukken 22/12-19/1

Du fokuserer på mange ulike ting på jobb. Selvsagt er det mye å gjøre, men dette er også en spennende og utviklende periode. Dagen handler utesluttende om morsomme nyheter som har med jobb og fremtiden å gjøre. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å få oppmerksomhet fra en person som ikke vil gi deg så mye fokus som du vil ha. Han/hun er opptatt med mange prosjekter i livet sitt akkurat nå og derfor har ikke denne personen så mye tid til deg som han/hun pleier å ha.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske medioker onsdag der det ikke skjer så mye. Som vanlig drømmer du deg bort når du er sliten og en del av tankene handler om en person du helt enkelt ikke klarer å slutte å tenke på. Kvelden handler om en fritidsaktivitet.

Powered by Labrador CMS