Dagens Horoskop: Onsdag 21. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har sett frem til denne dagen og du tenker viser hva du er god for under press. I bunn og grunn er de fleste Værer konkurransemennesker som liker å prestere. Ingen utfordring er for stor for deg og du viser allerede tidlig på dagen hvor skapet skal stå.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en koselig onsdag hvor du slipper å stresse fordi du ligger godt ann. Du føler at du har behov for å se over økonomien din og sette opp en plan på å spare denne høsten. I løpet av dagen får du høre litt juicy sladder av en kollega eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vegrer deg fra å si sannheten til en venn ettersom du vet at han/hun kommer til å bli såret. Selv om vennen din hadde hatt det bedre av å være ærlig, men du har det ikke bra når vennen din er lei seg. I løpet av dagen får du bra råd fra en kollega som kan hjelpe deg med dette dilemmaet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er irritert på foreldrene dine, en slektning eller en venn som hele tiden prøver å styre deg. Du liker å føle at du har kontroll og det gjør du ikke så lenge denne personen har kontroll på alt du gjør. Prøv å forklare hva du føler for denne personen. Man kan fremdeles elske en person som blir gal av.

Løven 23/7-22/8

I dag er hverdagen tilbake for alvor og du har glemt hvor mye du avskyr den. Selv om høsten ser litt annerledes ut og den utfordrer deg mer, så er det fremdeles en jobb du går til hver dag og det blir for mye rutiner for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du presser deg selv litt ekstra og det er bra. Takket være energien fra Solen orker du å utfordre deg selv i ulike sammenhenger. Akkurat idag kommer en sjef med et forslag som du tar imot med åpne armer. Han/hun har ofte bra ideer, men denne ideen er genial.

Vekten 23/9-22/10

Du får sjeldent så mye skryt som du får idag. Både kolleger og en sjef overøser deg med superlativer, noe som føles herlig, samtidig som du mistenker at de har noen baktanker med det hele.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og utfordrende. Du stilles ovenfor et problem. Holder du bare hodet kaldt og tenker logisk, kommer alt til å løse seg på beste måte. Kvelden blir sosial og koselig. Du omgås kolleger som du ikke jobber så ofte med nå for tiden.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å glatte over noe du mislykkes med. Hverken sjarm eller tårer. Det er bare å gjøre det på nytt igjen og å gjøre det rett. Du blir irritert både på deg selv og sjefen din for denne ekstra jobben.

Steinbukken 22/12-19/1

Du prøver å pønske ut noe som kan fungere for flere ulike personer på samme tid. Det er ingen lett utfordring, men du har visse ideer som faktisk blir skikkelig bra når de settes til verks. Idag merker du at en ny kollega flørter med deg og det gjør deg glad, litt sjenert og overrasket på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å jobbe logisk og ikke sveve for mye, selv om du vil være kreativ. Ditt store problem er at du ofte faller ut og glemmer hva det var du egentlig gjorde. Kvelden blir koselig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser frem til å treffe en venn i helgen og du tar deg selv i å lengte etter denne personen i alle mulige sammenhenger. På jobb vekker en arbeidsoppgave gamle minner til live. Dere er to personer som virkelig kan drive hverandre fremover når dere jobber sammen.

Powered by Labrador CMS