Dagens Horoskop: Onsdag 20. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir givende, men også ganske intensiv. Du skal rekke å levere en ganske så omfattende jobb og du drar det virkelig ut til siste minutt. Kvelden handler om stillhet og ro. Du har behov for å puste ut.

Tyren 20/4-20/5

Du lurer på hvordan du skal løse et problem du har denne onsdagen. Det handler om å være kreativ og det pleier du ikke ha noen problemer med, men i dag kommer du ikke på en eneste idé. Prøv å ta en luftetur og hent inspirasjon fra omgivelsene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke i humør til å snakke med et familiemedlem om en ting denne personen har hengt seg helt opp i. Du har allerede prøvd å forklare for denne personen hva du mener og tenker, men han/hun er ikke interessert i å høre på deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å si nei. Det kan høres enkelt ut, men er egentlig ganske vanskelig. Du kan finne på å si dumme ting og ta ugjennomtenkte beslutninger. Det er denne siden ved deg selv som du vil jobbe mer med. En venn gir deg et fint kompliment i dag.

Løven 23/7-22/8

Du er litt vel hard i din dom i dag. Vennen din er kanskje ikke like fleksibel og like fartsfylt som du er, men har en masse energi og en tendens til å finne på herlige initiativ. Dette er en person du trenger i livet ditt, så se litt forbi denne personens firkantede personlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir ikke så glad når du får høre sladder om deg selv i dag. Selv om det er uungåelig at denne hemmeligheten kom frem, hadde du foretrukket å si det selv. Nå må du finne kilden til dette sladderet.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og lærerik onsdag der du har mye å tenke på. Du får teste ut ideene dine i praksis og du får bra feedback fra sjefen din. Det blir en innholdsrik jobbdag og en sosial kveld som handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt tilbaketrukket i dag. Du har behov for å tenke og å finne ut av følelsene dine. Du innser at du har gjort noe dumt og at du antageligvis kommer til å angre på det ganske snart. Snakk gjerne om dette med en venn og se hva du kan gjøre for å redde deg ut av situasjonen.

Skytten 22/11-21/12

Du stoler ikke på at det du hører er den virkelige sannheten. Du har blitt lurt før og du tenker ikke begå den samme feilen igjen. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment av noen som står deg nær.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innser at mye har forandret seg og at du ikke alltid henger med i svingene. Nå gjelder det å tenke litt over hva det er du vil og hvordan du skal nå målene dine. Et vennskap holder på å vokse seg sterkere og forvandles til noe mer enn vennskap. Dere flørter helt klart med hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har behov for å få en forsikring om at du tenker riktig og det får du av en veldig kompetent og innlysende kollega. Han/hun kommer med konstruktiv feedback, men har også andre forslag som du bør overveie. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er på vakt i dag. Du har lagt merke til at en slektning eller venn har vært i dårlig humør den siste tiden og det dårlige humøret har en tendens til å gå utover deg. Nå holder du deg unna for å unngå unødvendige konfrontasjoner.

Powered by Labrador CMS