Dagens Horoskop: Onsdag 2. Desember

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å samle sammen og avslutte ting. Det blir en bra og passe produktiv dag der du faktisk lærer deg både nye ting og treffer inspirerende mennesker. Kvelden handler om en hemmelig lidenskap du har.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir et avbrekk fra hverdagen. Dagen blir en bra kombinasjon av kjedelige gjøremål og morsomme og kreative prosjekter. Du har masse energi i tegnet ditt og nyter å kunne bruke det på kunstnerlige prosjekter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du krangler med en eldre slektning. Denne personen mener du ikke ser de mulighetene som er rett foran nesa på deg, og selv mener du at denne personen legger seg i ting som han/hun ikke har noe med. I løpet av dagen får du en litt annerledes sms som vekker en del følelser i deg.

Krepsen 21/6-22/7

Innledningsvis blir det en bra onsdag, der du får sjansen til å bevise hvor hardt du har jobbet. I løpet av dagen får du masse støtte fra en kollega som setter pris på ditt talent og deg som person. Kvelden handler om en sport.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen prøver du å sette en stopper for en venns dumme tiltak. Du har tidligere klart å hindre denne personen fra å ta lite gjennomtenkte beslutninger, og du føler deg litt som en barnevakt for et voksent menneske. Kanskje burde du la han/hun få gjøre og leve med sine feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt vel forsiktig akkurat nå. Du unngår de åpenbare fallgropene på jobb, men pass på så du ikke snubler. I løpet av dagen klager en kollega over oppførselen din. Du blir opprørt og lei deg. Kvelden blir morsom og variert.

Vekten 23/9-22/10

Du unngår flere personer i dag, ikke fordi du ikke vil treffe de, men fordi du er mer effektiv når du ikke lar deg distrahere av kolleger og venner. Du har mye å gjøre, så risikoen er stor for at du må jobbe overtid om du ikke klarer å holde tempoet oppe hele dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å diskutere med en slektning angående julen. Dere har veldig ulike meninger om hvordan den skal feires, og hvem som skal få julegaver. Du må innse at denne diskusjonen er ganske så dødfødt. Dere kommer aldri til å bli enige.

Skytten 22/11-21/12

Du har en masse kreative prosjekter på gång, men risikoen er stor for at du ikke rekker alt du skal gjøre, fordi du prioriterer det du synes er gøyest. Det beste tipset for din del, er å begynne med de kjedelige gjøremålene og bruke resten av dagen på det du vil gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du provosert over en kollega som er både litt frekk i munn og som vet hvor dine ømme punkter er. Denne personen beundrer deg, men han/hun har en merkelig måte å vise det på. Kvelden blir interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tvinger deg selv til å jobbe med en person som du egentlig ikke liker, men som sitter på den kunnskapen du behøver for å avslutte det prosjektet du holder på med. Det er sterkt av deg å kunne legge dine personlige følelser til side, og fokusere på jobb istedet.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen handler om lidenskap, om sinne og om sjalusi. Det blir en ganske dramatisk dag der fokuset blir på å lære å stole på hverandre og ikke sette spørsmålstegn ved alt den andre gjør. Kvelden blir roligere enn dagen.

Powered by Labrador CMS