Dagens Horoskop: Onsdag 18. November

Slik blir din onsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å snakke med sjefen din, og komme til enighet hva gjelder dine arbeidsoppgaver. Det føles ofte som om du og sjefen din snakker forbi hverandre, heller enn med hverandre.

Tyren 20/4-20/5

Du har en rolig og ganske harmonisk onsdag å se frem til. For deg handler dagen om en rekke ulike småprosjekter, så du har mulighet for å levere et bra resultat på mange ulike områder. Ved å ha en variert arbeidsdag, blir du ikke like fort lei.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sint og skuffet over en venn for at han/hun ikke tar ditt parti hva gjelder en krangel. Selv om den det gjelder har en like nær relasjon til deg som til den du krangler med, mener du at han/hun burde stå ved din side ettersom dere har kjent hverandre lengst.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen blir du sint på en kollega for at han/hun er så feig. Du er kanskje ikke heller den mest rakryggede personen, men du prøver allikevel å oppføre deg som en. Kollegaen din derimot, har ikke de samme etiske verdiene som du har.

Løven 23/7-22/8

I løpet av onsdagen gjør du noe som er veldig annerledes. Du hører av deg til en person du knapt prater med lengre og erkjenner at du savner han/henne utrolig mye. Din oppriktighet settes veldig pris på hos din venn som har savnet deg like mye, men som ikke har våget å være like rett på sak som deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du lurer på hvorfor en viss person av en eller annen grunn alltid trekker seg litt unna. Før var alltid denne personen et selvklart midtpunkt for alle sosiale sammenhenger, men nå ser han/hun ut til å ville være i fred og det vekker din nysgjerrighet.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en ro over tegnet ditt akkurat nå. Vanligvis kan beslutninger og konflikter tære hardt på deg, men akkurat i dag bryr du deg ikke spesielt mye, selv når det er store beslutninger som skal taes, føler du at du kan gjøre det uten å stresse deg selv opp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å fokusere på de tingene som får deg til å ha det bra. Akkurat nå har du en tendens til å irritere deg over ting som skjer og på personer rundt deg. Dette er en årlig påvirkning i horoskopet ditt. Ofte hjelper det å komme seg bort, men det kan du jo ikke gjøre nå.

Skytten 22/11-21/12

Du blir veldig glad når du får en ny samarbeidspartner i dag. Selv om du ikke vil innrømme det, så er du tiltrukket av denne personen og det gjør det så mye koseligere å stå opp om morgenen og gå på jobb.

Steinbukken 22/12-19/1

Akkurat nå er du inne i en krevende periode der du skal prestere på toppnivå. Til tross for alle krav og gjøremål, har du det uvanlig bra. Du har funnet en gruppe du trives med både på jobb og privat. Du har også en veldig hemmelig crush, som bidrar til at dagene flyr avgårde.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingen unnskyldning for din oppførsel i dag. Du er uforskammet og altfor utålmodig mot en person som trenger din støtte, ikke tipsene dine. Prøv å se ting fra denne personens synsvinkel. Han/hun har vært igjennom mye, og er ganske så skjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du får det som du vil og du føler deg ganske så fornøyd med det. Dette er et mål du har hatt lenge, men det er først nå du lykkes med å få alle puslebitene på plass. Du har en intelligent og pålitelig kollega som stiller opp for deg.

Powered by Labrador CMS