Dagens Horoskop: Onsdag 18. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir snudd på hodet. Du må tenke nytt og omorganisere dagen din for at den skal kunne fungere med virkeligheten. I dag er det mye som skjer uten at det egentlig skjer noe. Det gjelder å kunne være fleksibel.

Tyren 20/4-20/5

Du vet at du ikke må bli irritert på en kollega som åpenbart ikke burde vært på jobb. Akkurat nå er du litt følsom ovenfor alt som har med sykdommer å gjøre. I løpet av dagen får du informasjon som hjelper deg med å ta en beslutning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du pleier ikke lytte til sladder, om det ikke rører deg personlig, men i dag kan du ikke la være å tyvlytte til noen kollegaer som åpenbart sitter på interessant informasjon. Kvelden handler om å investere.

Krepsen 21/6-22/7

Du må være litt forsiktig i din måte å uttale deg på idag, noen kan oppfatte deg som seriøs og det kan føre til en rekke misforståelser. Kvelden handler om å finne på noe gøy å gjøre. Akkurat nå kjeder du deg veldig.

Løven 23/7-22/8

Det blir en underlig onsdag, som dreier seg om å kunne forandre visse ting uten at det går på bekostning av rutiner. Du pleier være god på å anpasse deg det nye, men akkurat nå synes du det meste er tøft. En positiv beskjed gjør dagen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en tøff onsdag som innebærer en hel del forandringer for deg, og du liker virkelig ikke forandringer. Du må prøve å anpasse deg det nye, for du kommer til å oppdage at akkurat disse endringene bare er positive for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du ikke kommer til å rekke alt du har planlagt å gjøre i dag, men du prøver allikevel å presse inn så mye som mulig i ditt allerede fullspekkede program. Kanskje er det bedre å prøve og dele opp oppgavene litt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bli interessant, utviklende og informasjonsrik. Det gjelder å ha stålkontroll dersom du ikke vil gå glipp av noe. Kvelden handler om familien og om å ta det med ro hvile seg. Du har behov for denne kontrasten etter en intensiv dag.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du kan bli veldig irritert og sint på partneren din iblant, fordi du mener at han/hun ikke anstrenger seg nok. Det handler om at dere mener forskjellige ting og det er noe dere bør prate om. Som singel kan det være et familiemedlem du blir fort irritert på.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet ikke helt hvordan du skal legge opp dagen din, men du satser på å blande aktiviteter med å ta det med ro. Har du fri eller er hjemme, så har du mer frihet enn om du er på jobb. Kvelden handler om en flørt. Du vil ikke innrømme det, men du begynner å få følelser for denne personen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å håndtere kriser på og du pleier som regel å ta de med knusende ro. I dag viser du denne siden av deg selv. Når andre får panikk så blir du mer avslappet, mer organsiert og kommer frem til de smarteste løsningene.

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen får du mulighet til å være mer fleksibel enn du pleier å være og det synes du er gøy. Du trives med friheten og å ta egne beslutninget uten at andre legger seg opp i det. Kvelden handler om vennskap.

Powered by Labrador CMS