Dagens Horoskop: Onsdag 17. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å anstrenge seg og vise at du kan. Det har vært en lat uke frem til nå, men idag er det prestasjon som gjelder. En venn hjelper deg med å få innsikt i hvordan du skal kunne nå målene dine, både de korte og langsiktige.

Tyren 20/4-20/5

Du er ganske rørt over omtanken en venn eller kollega viser deg idag. Dere har mye å takke hverandre for, men fremfor alt så vet du at du kan stole på denne personen i både mot - og medgang. Kvelden blir koselig, men altfor sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar deg unna for å få være litt for deg selv idag. Det har vært en del intriger både privat og på jobb og nå vil du ta deg tid til å fundere over alt. Du er urolig for at du har dyttet deg selv opp i et hjørne på grunn av en dum hvit løgn.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant onsdag som gir deg mer informasjon enn du egentlig vil ha. Du er en drømmer og du foretrekker å drømme fremfor å konfronteres med virkelighetens bistre sannhet. Idag kommer du ikke unna, du må si hva du mener og tenker.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra dag der du får omgås med morsomme mennesker. Du nyter denne dagen selv om du har begynt å synes at en person du betrakter som en bekjent er blitt litt vel på deg. Denne personen krever hele tiden din oppmerksomhet og det gjør deg irritert.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om et rykte som vokser til enorme proporsjoner. Det er tvilsomt om det finnes noen sannhet i dette ryktet, men det finnes en mulighet for at løgnen former sannheten og tvinger frem en hendelse som ellers kunne vært unngått.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom og omvekslende. Du lærer deg nye ting og du føler at du utvikles både følelsesmessig og i en ledende rolle. Det tar tid å våge å ta plass, lede og ved visse tilfeller styre.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag bruker du din kreativitet. Du har en jobb eller hobby som gir rom for å være kunstnerlig og idag gir du deg selv både tid og mulighet for å utforske den delen av yrket ditt litt mer inngående.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir morsom, interessant og veldig intensiv. Du omså mye med familien, drar kanskje på en kort utflukt eller reise. Denne dagen oppdager du nye ting, uten å uroe deg over det du har lagt bak deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket idag når en person kontakter deg. Han/hun pleier sjeldent å høre fra seg og er nesten aldri spesielt sosial med deg. Nå ser det ut til at noe har forandret seg og du er veldig nysgjerrig på hva det er denne personen er ute etter.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en viss tvil i tegnet ditt akkurat nå. Alt er ikke så klart som du vil påstå, tvert om så tviler du når det gjelder mange spørsmål. Har du en partner bør du kanskje diskutere dine tanker med han/hun. Kvelden blir informativ og litt kjedelig.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar flere initiativ idag og det lønner seg. Endelig tror du har løst gåten du har grublet over så lenge, men det viser seg å ikke være fullt så enkelt som du hadde trodd. En beskjed av noe slag gjør deg litt forvirret.

Powered by Labrador CMS