Dagens Horoskop: Onsdag 15. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen i dag gjør deg urolig og frustrert. Det handler om noen løse rykter som omhandler to personer som nylig har støtt på hverandre. Du innser at du kanskje ikke har så mye tid som du trodde til å virkeliggjøre planene dine.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å være målbevisst, noe du synes kan være vanskelig nå som det er sommer. Du vil gjerne være litt impulsiv, men visse ting bør du ikke endre på, for da du kommer du til å ligge etter og måtte takle disse problemene senere. Hold deg til dine faste planer.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir interessant og variert. Du rekker mye mer enn trodde du skulle i dag, takket være noen bra råd fra en venn, kollega eller familie. I løpet av dagen får du høre om en bra måte å tjene ekstra penger på.

Krepsen 21/6-22/7

Du hadde gjerne invitert en viss person på date, men du vet ikke hvordan du skal spørre på en slik måte at du garantert får ja. Planen din er å først bli venner med denne personen, for deretter å håpe på at det skal bli noe mer.

Løven 23/7-22/8

Det blir en forvirrende og intensiv onsdag som handler om en sport eller en annen interesse du har. I løpet av dagen innser du at du mangler noen vesentlige puslebiter når det gjelder en komplisert relasjon du har, og at disse puslebitene kan gi deg mange svar.

Jomfruen 23/8-22/9

Pass på å være utendørs, om været tillater det. Du henter energi fra naturen som kommer godt med når høsten nærmer seg. Kvelden handler om nostalgi.

Vekten 23/9-22/10

Du velge å ikke ta noen valg i dag. Ved å holde deg nøytral, unngår du konflikter. Dette er din måte å beholde roen på. Du slipper bli innblandet i en krangel som du egentlig ikke har noe med.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganske variert og det synes du er bra. Du tar gjerne en tur til byen om du har mulighet for det i dag. Mens andre mennesker setter pris på naturens skjønnhet, lar du deg fascinere av storbyens magi.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en risiko for at du krangler med en person som står deg nær i dag. Du har kort lunte og det skal ikke så mye til for å gjøre deg opprørt. I bunn og grunn handler det om at du er sjalu, det kan være på denne personens familie, venner eller en innbilt flørt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du følelsene dine utenpå kroppen. Du pleier å kunne beholde roen i de fleste situasjoner, men en viss person vet akkurat hvordan han/hun kan snurre deg rundt lillefingeren. Det er ikke et målbevisst valg, men du klarer helt enkelt ikke si nei til denne personen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får for deg at du skal forandre noe hjemme, men du glemmer å ta beslutningen i felleskap først. Iblant kan dine nære føle seg litt overkjørt ettersom du aldri spør hva de vil eller mener om ting, innen du tar en beslutning.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir dramatisk, fantastisk og tøff på en og samme tid. Du følger følelsene dine uten å tenke på konsekvensene og du dras inn i noe du ikke har kontroll over. Det er herlig å gi seg hen, samtidig som det hele kan ende i en katastrofe av noe slag.

Powered by Labrador CMS