Dagens Horoskop: Onsdag 10. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er en person som har vanskelig for å lytte til gode råd, selv om du vet at det hadde spart både tid og krefter. Du velger nesten alltid å gå din egen vei, for da vet du at du har tatt ditt eget valg og at du ikke påvirkes av noen andre.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å oppdage nye plasser og teste ut nye ideer. Det blir en lærerik og kreativ dag hvor du føler at du vokser. Du lærer å kjenne nye personer idag og historiene deres fascinerer deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er mye prat om penger akkurat nå og du blir litt irritert på alle som skal legge seg opp i din økonomi. Du synes det er din sak, men fakta er at økonomien din påvirker flere enn deg, ihvertfall ikke akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du gjør rede for alt og alle at du er frustrert, irritert og til og med litt sint idag. Du er i en situasjon hvor du ikke kan påvirke noe for tilfellet, du må heller ha tålmodighet og se an litt. Tålmodighet har aldri vært din sterke side, der av din frustrasjon.

Løven 23/7-22/8

Du er i godt humør denne onsdagen. Du har endelig den distansen du trengte fra din klengete venn og nå kan du slikke dine sår i stillhet. Du har innsett at det siste du behøver i livet ditt er en person som stadig har behov for oppmerksomhet. Du blir fort lei denne typen personligheter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en bra måte å unngå å havne i trøbbel på akkurat nå og det er å ikke spørre for mye. Jomfruen er nysgjerrig av natur og vet iblant ikke når den skal sette grenser for hva som er for mye av det gode.

Vekten 23/9-22/10

Du blir glad når du ser en venn idag og det er først da du innser hvor mye du har savnet denne personen. Dette er en person som liker balanse og likevekt nesten like mye som deg og derfor blir det sjeldent konflikt mellom dere to.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke helt på hugget idag og det gjør deg frustrert. Du må tillate deg selv å ha perioder hvor du ikke er like effektiv. Alle er litt skralle i blant og idag er det din tur til å ikke være helt på topp. Kvelden byr på hjemmekos og en hel del god mat.

Skytten 22/11-21/12

Frustrasjonen holder seg i tegnet ditt. Du kan ikke riste av deg følelsen av at noe kommer til å gå feil den nærmeste tiden, du vet bare ikke helt hva det er som ikke stemmer. På utsiden ser ihvertfall livet ditt perfekt ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ta en mental pause fra det meste. Det blir en bra dag, som du gjerne bruker på enkle ting som å være utendørs og spise masse god mat. Du prøver å stenge ute ditt vanlige liv, men det går ikke så bra. Det finnes en som hele tiden hører fra seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar ditt behov for å hvile på største alvor. Det har vært for mye den siste tiden og nå har du behov for å ta det med ro og komme i kapp rent mentalt. Kvelden handler om å vise familien din hvor mye de betyr for deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du er virkelig forvirret akkurat nå. Du har alt du drømmer om, men nå drømmer du om noe du ikke har. Det handler om en lengsel som blir sterkere og sterkere for hver dag som går og spørsmålet er hvor lenge du klarer å stå imot. Du vet at begjæret kommer til å forårsake kaos i livet ditt.

Powered by Labrador CMS