horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 28. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du mye å gjøre, men kollegene dine forstyrrer deg hele tiden for å få råd og meninger. Selv om du er smigret av all oppmerksomhet, blir det også vanskelig. Kvelden handler om en indre styrkende praksis som meditasjon.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det flere på jobb som gjør at du kan hente deg inn. Du prøver også å legge noen mer langsiktige planer denne dagen. En sjef berømmer deg for innsatsen og måten du driver prosjektene dine framover på.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av denne dagen er det lurt om du prøver å unngå gruppearbeid. Din tålmodighet er neppe på topp og du har verken tid eller lyst til å inngå kompromisser. I løpet av dagen får du et forslag som kan bli kostbart dersom du ikke sjekker detaljene riktig.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av tirsdagen prøver du å vise at du har driv, men det er vanskelig fordi du er så fraværende. Du tenker fortsatt på ulike alternativer for å utvikle deg, som for eksempel videreutdanning innen feltet du jobber med nå.

Løven 23/7-22/8

I dag er det din positive holdning som driver deg og dine kollegaer fremover. Når alle andre klager over at de er slitne og utslitte, finner du nye måter å få de rundt deg til å føle seg bedre. I løpet av ettermiddagen har du en diskusjon om fremtiden med sjefen din.

Jomfruen 23/8-9/22

Selv om du fortsatt har lite energi, er du ikke like gretten i dag som i går. Det største problemet ditt denne tirsdagen er at du har problemer med å få ting gjort i et visst tempo. Uansett hvordan du prøver, går alt veldig sakte, og det kan det være frustrerende.

Vekten 23/9-22/10

Alt denne dagen handler om balanse. Balanse på jobb og balanse hjemme. Når balansen din forstyrres synes du det blir vanskelig, og akkurat nå skjer det mange endringer rundt deg. Du trenger tid til å bearbeide det som foregår i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om du ikke er klar i dag, forventer sjefen din en slags avgjørelse fra din side. Her er det viktig at du har en ganske klar formening om hva du vil ha ut av fremtiden. Ikke vær redd for dine egne visjoner, det er de som leder deg videre.

Skytten 22/11-21/12

Det er noen som har fanget oppmerksomheten din og uansett hvordan du prøver å skyve det vekk, så slår det gnister mellom dere. Denne dagen skinner litt ekstra takket være at du kan jobbe med denne personen. På kvelden tar du ekstra vare på deg selv. Det kan være alt fra trening til hjemmespa.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en person på jobben din som du anser som din venn eller minst en god kollega, men i dag hinter vedkommende om noe som gjør at du tror de vil bli mer enn det. Reaksjonen din vil være en blanding mellom glede og litt frykt, det er tross alt en kollega det gjelder.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag lar du kreativiteten flyte. Du har kommet opp med en idé som du vil teste, og til din store fungerer det akkurat så bra som du håpet på. I løpet av dagen kan du gjerne skjemme deg bort med en luksuriøs lunsj eller en god kaffe.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du prøve å unngå å ta opp det sensitive temaet fra i går, men det er kanskje ikke til å unngå selv om du prøver. På dagtid påvirkes du av dårlig samvittighet fordi du holdt tilbake visse fakta fra en kollega, og du bestemmer deg for å være ærlig.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS