Dagens Horoskop: Mandag 8. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen blir du tvunget til å tenke på fremtiden, noe du egentlig ikke har så veldig lyst til akkurat nå. Du vil leve i nuet og all planleggingen gir deg angst. Det handler om at 2020 har bydd på en del endringer som gjør at ting du har sett frem til, har blitt avlyst.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir stressende, men det er du fullt klar over, så du synes det er deilig å ha en del å gjøre denne dagen. For deg handler mandagen om å få en så bra start på uka som overhodet mulig. I dag får du både ris og ros fra en sjef.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir veldig frustrert når et prosjekt du har jobbet lenge med ikke går helt som ønsket. Det handler om at du kanskje ikke har sjekket opp alle fakta på forhånd, eller så har forutsetningene endret seg den siste tiden.

Krepsen 21/6-22/7

For deg er det viktig å ordne opp i konflikter, samtidig er du veldig stolt og har vanskelig for å akseptere at det kanskje blir du som må be om unnskyldning. Du synes ikke du har gjort noe galt, samtidig kan du forstå hvordan vennen din tenker. Svelg stoltheten din og ta tyren ved hornene i dag og ta en prat med den det gjelder.

Løven 23/7-22/8

Du lever livet akkurat nå og du nyter å være omsvermet av folk. Selvsagt er det ting du gjerne ville ha gjort annerledes, men det kreves en innsats fra deg og akkurat nå har du det for bra til å ta tak i det problemet. Det er bare visse stunder hvor du føler savnet etter denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å argumentere for en idé du har, men det går ikke helt som du hadde håpet på ettersom sjefen din ikke er helt enig med deg. Her gjelder det å tenke igjennom hva du skal si og anpasse deg slik at det passer din sjefs tankegang.

Vekten 23/9-22/10

Du blir litt frustrert på en kollega som alltid gjør som han/hun selv vil uten å ta hensyn til sine kolleger. Uansett om det gjelder å ta en pause, komme tidsnok eller dele ut kjedelige arbeidsoppgaver slik at alle får litt av hvert, så lykkes kollegaen din med å sørge for at han/hun får alle fordelene.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en forvirrende mandag der du får ulike beskjeder i løpet av dagen, noe som gjør det vanskelig for deg å ta en beslutning. Her gjelder det å sjekke opp all fakta. Vær nøye med bakgrunnssjekken og prøv å være objektiv.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen prøver du å bli ferdig med en del prosjekter, men du har ikke så mye energi akkurat nå, så det kan hende du stopper opp midt i det prosjektet du har påbegynt. Dette kommer til å skape uorden resten av uka. Det beste er om du innser at du har lite energi om morgenen og heller fokuserer på en ting om gangen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er nesten i mål, du har bare en ting igjen på agendaen og du kjenner virkelig smaken av frihet på tunga. Det handler om et ganske omfattende prosjekt som har pågått hele våren og som du egentlig er iferd med å runde av. I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg irritert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å ta tak i på jobb så det gjelder å holde ut hele dagen. Bra søvn og bra matvaner kommer til å legge grunnlaget for en produktiv juni. I løpet av dagen får du en beskjed som gjør deg litt mer avslappet når det kommer til dine sommerplaner.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå tar du dagen litt som den kommer og planlegger ikke spesielt langt fremover i tid. For deg er det deilig å slappe av og leve i nuet. Når det gjelder ditt kaotiske følelsesliv så finnes det der under det ytre, men du har lykkes med å begrave mange av dine tøffe følelser for en stund.

Powered by Labrador CMS