Dagens Horoskop: Mandag 8. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen starter tidlig, og blir stressende. Du viker fra din vanlige rutiner, og dette påvirker deg gjennom hele dagen. Det er lenge siden du var så trøtt på en mandag. Det venter også noen nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes en skepsis i ditt horoskop i dag. For det meste handler dette om at du ikke helt stoler på det en viss person forteller deg. Han/hun er så sprudlende og positiv at du mistenker at det kun handler om et ønske om å få ut informasjon som siden blir sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å forhandle ned noen som ikke forstår seg på forhandlinger. Det ender med at du gir etter, og denne personen får akkurat som den vil. Du innser at du har blitt rundlurt.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag som gir deg en unik erfaring. Til å begynne med svir det litt, men med litt perspektiv innser du at dette er det beste som kunne skje.

Løven 23/7-22/8

Du velger å tie, selv om det dirrer i hele kroppen etter å parkere en viss person. Denne personen har en tendens til å irritere deg enormt, men akkurat nå vinner du dersom du sier minst mulig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du innom flere ganske utfordrende oppgaver, og dette kan skape forvirring. Du vil ha orden og struktur, men i dette tilfellet minner det mest om kaos. Du må tenke utenfor boksen, og være fleksibel.

Vekten 23/9-22/10

Du balanserer på en tynn line i dag, og det finnes en risko for at du dummer deg ut, dersom du ikke passer på hva du sier. Du har skapt et inntrykk av at du vet mer om et emne, enn det du faktisk gjør. Dette kan skape feil inntrykk ovenfor en sjef.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt forvirret og vimsete denne mandagen, noe som overrasker dine kolleger. Du har vanligvis god oversikt, og er veldig målbevisst. I dag flyr du fra prosjekt til prosjekt, uten å vite hva du holder på med.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det viktig at du kjenner etter. Du har vært litt opp og ned med helsen i det siste, og det kan hende du føler deg sliten. Det er viktig at du lytter til kroppen, og agerer etter signalene du får.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er tilbake i ditt vanlige miljø i dag, noe du virkelig setter pris på. Det kan være at du er tilbake på jobben, eller at du plukker opp en hobby etter lang tids opphold. Det blir en berikende, utmattende og herlig dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om fokus, fokus og enda mer fokus, noe som kan være vanskelig for Vannmannen som gjerne lar tankene vandre. Det finnes en risiko for at små feil kan koste dyrt, så du må følge nøye med i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå er det litt vanskelig å komme i gang. Du orker egentlig ikke å begynne på noe nytt, og trives godt med at livet går litt på autopilot. Dersom du må ta et valg, føler du på et press du ikke orker nå. Kvelden handler om familien.

Powered by Labrador CMS