Dagens Horoskop: Mandag 6. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kjenner at du begynner å komme inn i en ny rutine hjemme. Uansett om du jobber eller ikke i dag, så handler dagen om hjemmet og å gjøre det så koselig som overhodet mulig for deg og din familie. Til vanlig pleier du ha ganske liten tålmodighet, men de siste ukene har du blitt mye mer tolerant mot de rundt deg.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å begynne på nye prosjekter, akkurat har du så mye på gang. I dag passer du også på å ta kontakt med familie og venner, både for å sjekke ut hvordan de har det og fordi du savner de.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du ikke gjøre noen ting, du føler deg deppa og vil bare krype under dyna igjen. Her gjelder det å fokusere på de tingene du liker i livet og ikke gruble for mye over alt som skjer akkurat nå. En venn hører av seg og har behov for dine råd. Vær ærlig!

Krepsen 21/6-22/7

Du er irritert på alt og alle akkurat nå og det har en tendens til å gå utover personer som står deg nærmest. Du er ikke vant med å være så begrenset og du har ikke rukket å bli helt vant til den nye tilværelsen. En venn eller slektning hjelper deg med sin erfaring og gode råd i dag.

Løven 23/7-22/8

Du vil så gjerne unne deg noe nytt. Det kan være snakk om noen nye klær eller noe til hjemmet. Du vet ikke om det er så lurt å gå på shopping akkurat nå, så det kan godt hende du tar det fra sofaen istedet. Du innser at å shoppe i koseklær og med en kopp kaffe i hånda, ikke er så feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes stress og press i horoskopet ditt som ikke burde være der. Du stiller for høye krav til deg selv. Én person kan ikke bære hele verdens problemer på skuldrene. Prøv å sortere ut de problemene du faktisk kan gjøre noe med og de du ikke kan påvirke akkurat nå. Bruk energien din på riktige ting.

Vekten 23/9-22/10

Du kjenner en viss uro ovenfor en eldre venn eller slektning som ikke er så forsiktig som han/hun burde være. Denne personen har levd et veldig eventyrlig liv og du innser at han/hun er vanskelig å ha under kontroll. Om du ikke kan påvirke med argumenter, bør du spille følelser istedet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag der du må prøve å prioritere blant en rekke viktige ting. Det blir ikke så enkelt som du hadde trodd, for du har en del ting som må bli gjort. Unn deg selv pauser, gjør yoga eller gå deg en tur. Å få litt distanse fra jobb, kan få deg til å se ting fra et annet perspektiv.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ha meninger og det blir en del hete diskusjoner hvor du og din partners tanker og meninger kommer frem i dag. Nok en gang tar du deg selv i å tenke hvor ulike dere faktisk er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske slapp denne mandagen. Du har ikke spesielt mye energi i kroppen, men du prøver å strukturere jobbdagen din på beste måte. Har du fri, prøver du å få i gang kroppen med en gåtur, joggetur eller styrketrening. Kvelden byr på en annerledes opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske energisk akkurat nå. Det finnes så mye du vil få gjort og det krever at du hele tiden holder et høyt tempo. Uansett om du jobber eller har prosjekter hjemme, liker du å se resultater vokse frem.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen blir annerledes. Du er trøtt og grinete og vil egentlig være for deg selv, men partneren din vil ha oppmerksomhet. Er du singel, kan det være et familiemedlem som ikke lar deg være i fred. Vis for de rundt deg at du har behov for å tenke.

Powered by Labrador CMS