Dagens Horoskop: Mandag 30. November

Slik blir din mandag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om små oppgaver som gjør stor forskjell. Du er ofte så fokusert på helheten at du glemmer hvor viktig detaljer kan være. Ettermiddagen fører med seg sladder om en tidligere kollega.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir intensiv og du har en hel del å gjøre, men det gjør også at dagen går fortere. I dag får du skryt fra en sjef og det føles bra å få oppmerksomhet for alt ditt harde slit. Kvelden handler om å ta det med ro og å komme seg i kapp rent mentalt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har sjeldent hatt så mye å gjøre som du har i dag og derfor er det bra å være uthvilt. Om du er trøtt finnes det en risiko for at du glemmer viktige ting og det kan resultere i enda mer jobb for din del. Kvelden handler om å være snill mot en venn som ikke har det så bra.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom og variert. Du har en hel del ideer rundt noen forandringer du vil gjøre, men det er først nå du føler du har tid til å sette de til verks. I løpet av dagen får du et unikt innblikk i hvordan sjefene dine tenker når det gjelder spørsmål som har med jobb å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra, men allikevel stressende mandag der fokuset ligger på å være så effektiv som overhodet mulig. Du pleier å være god på å jobbe fort, men i dag føler du deg litt seig i kroppen og det kan by på utfordringer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du nekter å innrømme at du tar feil, til tross for at bevisene taler imot deg. På sett og vis føler du deg lurt og du mistenker at en del av bevisene er vinklet til din kollegas fordel. Kvelden blir rolig og handler om en hobby.

Vekten 23/9-22/10

Du har langt igjen til du er fornøyd med et prosjekt du nylig startet på, men du synes allikevel det ser lovende ut så langt. I løpet av dagen får du feedback av en kollega eller sjef. Ta vare på de tipsene du får, de kan spare deg for både tid og penger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ingen tålmodighet akkurat nå og det merkes på måten du reagerer på en venns erkjennelser. Han/hun innrømmer å ha gjort feil, men din reaksjon er negativ til tross for at den knapt påvirker deg. Du må prøve å tenke etter innen du åpner munnen din.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og effektiv mandag som legger grunnlaget for den kommende uka. I dag rekker du ikke bare å jobbe, du planlegger også julen. I dag finnes det gode sjanser for å gjøre kupp på et par julegaver.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen stiller krav til din måte å håndtere ulike problemer som har med jobb å gjøre. Selv om du synes det er vanskelig, har du bra kontroll og du imponerer en sjef. Kvelden handler om vennskap, om å trene og om å våge å dra den skikkelig ut.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt irritert på en person som ikke lytter til hva du prøver å formidle. Det er du som sitter inne med kunnskapen og derfor er det du som burde være den som lytter, men både kolleger og sjefen din ignorer din kompetanse og det gjør deg sint.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om mer om å formidle en følelse enn å være effektiv. Du har behov for å tenke igjennom en oppgave nøye og grave i dine indre følelser. Du kan synes det er vanskelig å være så følsomt naken ovenfor dine kolleger, men det er den eneste måten å oppnå et bra resultat på.

Powered by Labrador CMS