Dagens Horoskop: Mandag 3. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å tenke fremover, og planlegge for høsten. Du synes at det er vanskelig å ta denne typen valg her og nå, men du innser viktigheten av å ligge et steg føre. I dag får du velfortjent skryt av en sjef.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen blir starten på en lang, men spennende uke. Det skjer masse i ditt liv akkurat nå, og du hopper inn litt her og der på jobben også. Vanligvis hater Tyren forandring i alle former, men en innflytelse fra Mars gjør at du synes det er gøy å prøve nye ting. Du vokser for hver eneste dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant og utviklende mandag der du må holde tempo oppe, dersom du skal ha tid til alt du har planlagt. Du er vanligvis flink til å holde et høyt tempo, men i dag er du litt treg, og du har vanskeligheter med å tenke så raskt som denne dagen krever.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du høre noe som både muntrer deg opp, og gjør deg urolig på samme tid. Nyheter av denne typen innebærer alltid forandringer, og akkurat nå er du inne i en periode der du foretrekker trygghet fremfor eventyr.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske harmonisk dag der du får muligheten til å få gjort unna en del på jobben. Du har ikke kjørt på med fullt tempo i det siste, og det har bidratt til at du henger litt etter. Kvelden byr på en hel del aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mulighet til å si nei til en person som du egentlig ikke liker, og det føles bra at du endelig kan sette ned foten. Denne personen er ikke vant til at noen sier ifra, og dette kan bli starten på en ganske lang konflikt

Vekten 23/9-22/10

Det du sier, og det du gjør er to vidt forskjellige ting, og det kan skape forvirring. Du vil være tydelig, men er samtidig redd for å tråkke noen på tærne, så derfor tilpasser du meningene dine. Tenk på at noen ganger gjør du ting verre gjennom å prøve å lindre skaden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en effektiv og ganske intensiv mandag der det kan virke som du har planlagt en del møter. Her gjelder det å holde god oversikt, slik at ikke alt blir kaos i hodet ditt. Foruten notater kan det være bra å ta seg et par minutter før hvert møte, og gå gjennom det du vil si.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av mandagen kjenner du på dårlig samvittighet for at du må flytte på et møte som har vært planlagt i lang tid. Du har absolutt en gyldig grunn, men du vet også hvor mye dette møtet betydde for de andre involverte.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en tung dag der du vil få gjort så mye som mulig på kort tid. Gjennom å fokusere på en ting av gangen er du mest effektiv. Du er også en person som jobber godt med hjelp av lister. På kvelden kan det hende at du må tenke nytt når det gjelder en aktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøtt og irritert i dag, og det merkes godt på hvordan du håndterer et ganske lite problem. Du forstørrer konsekvensen av det som har skjedd, og gir dine kolleger dårlig samvittighet for at de har rotet ting til. Tenk over at det like gjerne kunne vært du som hadde begått samme feil.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en litt annerledes start på uken. Du er kanskje ikke så effektiv som du burde være, men du er i det minste i veldig godt humør. Akkurat nå er hodet ditt fullt av idéer og kreativitet, men det kan også gjøre det vanskelig å fokusere her og nå.

Powered by Labrador CMS