Dagens Horoskop: Mandag 29. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen krever et og annet av deg. Det virker som dagen starter tidligere enn du en vant til, og det påvirker hele dagens rytme. I løpet av morgenen møter du noen som gjør dagen din bedre på et vis. Denne personen har alltid denne effekten på deg.

Tyren 20/4-20/5

Du har lagt en del planer for denne uken, men dersom du bare planlegger godt, så vil alt gå smidig. Det kan bli bekymringer for en kollega som er fraværende. Det legger en byrde på dine skuldre, men akkurat nå har du mer enn nok energi til å takle det aller meste.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å prate med en sjef eller mentor. Du synes at denne personen er altfor hard, men selv opplever denne personen seg selv som rettferdig. Denne personen har aldri hatt favoritter, og det gjør det vanskeligere for deg å "vinne".

Krepsen 21/6-22/7

I dag kjemper du for noe du virkelig tror på. Det er ikke ofte man ser denne siden av Krepsen, men dersom du brenner for noe eller noen så er du klar til å slåss for det. Et gammelt problem får en uventet løsning i dag.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sløv akkurat nå. Det er ikke noe som egentlig trigger deg, og det gjør at du ikke tar fatt på arbeidet like helhjertet som du burde. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du høre rare nyheter. Dette kan bidra til en forandring i din hverdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prater med en person som du egentlig ikke liker, men som du må lære deg å samarbeide med. Denne personen kan være ganske egoistisk, noe som du har vanskeligheter med. Det ligger i Jomfruens natur å ta hensyn til andre.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om små fremskritt som på sikt leder til en større gevinst. Det gjelder at du ikke mister motet bare fordi det er noen drastiske forandringer akkurat nå. Kvelden byr på flere herlige opplevelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Selv om du ikke har friheten til å gjøre hva du vil akkurat nå, så prøver du å skape frihet innenfor de begrensningene som er. For Skorpionen er det viktig ikke å føle seg innelåst, noe som kan være vanskelig i disse tider.

Skytten 22/11-21/12

Det er en forsiktig optimisme i ditt stjernetegn akkurat nå. Du satser på bedre tider, og sørger for å planlegge ordentlig for fremtiden. Når mange rundt deg har vanskeligheter for å tenke på morgendagen, så har du allerede planer for den kommende høsten. For deg er det viktig å ha noe å se frem til.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir bedre enn forventet, selv med de høye forventningene du har. Du føler deg fresh og uthvilt, og du nyter livet spesielt om du kan tilbringe dagen med kolleger. Kvelden blir krevende, men morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har tatt til deg kritikk og jobber nå med å forbedre dette. Du er positivt innstilt til denne typen feedback så lenge den varieres med oppmuntring og skryt. I dag møter du en fascinerende person.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt usikker på hvordan en person tenker. Det er ingenting logisk i denne personens resonnementer, men det virker som om han/hun ikke ser svakheter ved egen argumentasjon. Det er vanskelig å diskutere med denne typen menneske ettersom ikke engang fakta kan påvirke deres sterke meninger.

Powered by Labrador CMS