Dagens Horoskop: Mandag 29. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å gjøre rett for seg og ikke glemme å gjøre noe du har lovet. Akkurat nå har du mange baller i luften og det er lett å glemme ting. Kvelden handler om å ta vare på vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Du er på riktig spor denne mandagen. Du har en idé og den kan hjelpe deg med å virkeliggjøre din visjon. I løpet av kvelden er du uvanlig sosial. Du synes det er gøy å omgås ulike mennesketyper. Variasjon fryder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar deg selv litt vel seriøst i dag. Du tror at du skal rekke mer enn du gjør og du blir veldig skuffet over deg selv når du mislykkes. Kvelden bruker du til å planlegge sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes flere personer som ønsker din oppmerksomhet akkurat nå, men egentlig er du mest interessert i omgås med en person. Dessverre kan du bli litt nonsjalant og kald, fordi du ikke vil vise hvor mye du bryr deg og da kommer denne personen til å dra seg unna. Vis at du vil treffes.

Løven 23/7-22/8

Du har malt deg inn i et hjørne igjen. Det handler om at du ikke helt vet hva du skal gjøre videre. Du vil gjerne omgås med en viss person, men de sterke følelsene dine skremmer deg og det finnes en risiko for at du drar deg unna fordi du er redd for å bli såret. Visse risikoer er verdt å ta.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en herlig og annerledes mandag. Har du fri, bruker du gjerne dagen utendørs om været tillater det. Nærheten til naturen gir deg en følelse av mening og samhørighet. Du har så godt av å være utendørs.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag handler om en feil du har gjort. Egentlig er det ikke en spesielt alvorlig feil, men du har forstørret det opp til uante proporsjoner. Du klarer ikke tolerere at du har gjort en så nybegynnerfeil.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganske harmonisk uavhengig om du jobber eller har fri. Du fokuserer på ting som interesserer deg og som hjelper deg med å vokse som menneske. Uansett om det har med jobb eller en fritidsinteresse å gjøre, så handler det om personlig utvikling like mye som å prestere.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes hevnlyst i tegnet ditt akkurat nå. Det handler egentlig ikke om at du er sint eller skuffet, men nå når du ser en mulighet til å hevne deg på noe som skjedde for et par uker siden, griper du muligheten. Skytten kan være ganske så langsint når han/hun vil.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen fokuserer du på personlig utvikling og på å jobbe med dine svake sider. Steinbukker liker ikke svakheter, hverken hos seg selv eller andre, men det er først de siste ukene at din målbevissthet har våknet til liv igjen. Kvelden blir koselig og sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag puster du ut og bruker dagen på ting som får deg til å føle deg bra. Det kan være en hobby, utendørsaktiviteter eller kanskje matlagning. Vannmannen er en teoretiker, men trives best i kombinasjon med praktisk arbeid. Kvelden blir veldig koselig og fylt av latter.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert på en person som kan være litt klengete. Akkurat nå har du behov for å føle deg fri og ikke bundet, uavhengig av om du er i et forhold eller ikke. Sommeren lokker frem villdyret i deg og da blir frihetsbehovet ekstra viktig. Snakk med partneren din om å gi hverandre litt pusterom.

Powered by Labrador CMS