Dagens Horoskop: Mandag 28. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske stressende dag hvor du må rekke å gjøre mange ting på en gang. Du har en del gjøremål, men også mange ting du vil rekke som du synes det er gøy å holde på med. I løpet av dagen prøver du å treffe noen venner som du ikker ser like ofte lenger.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en innholdsrik dag hvor det gjelder å ha mange boller i luften samtidig. Du er ikke så glad i å holde på med flere prosjekter om gangen, men akkurat i dag har du ikke så mye valg. Et fint kompliment lyser opp den ellers triste mandagen.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å ta flere ulike initiativ, men ingen blir helt bra. Det handler om at du ikke kan kommunisere ordentlig med en kollega. Dere prater forbi hverandre og til hverandre, og da blir det ofte irritasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen prøver du å treffe en person som plutselig er tilgjengelig. Av en eller annen anledning, har denne personen tid til deg og du ser virkelig frem til å utnytte den sjansen du har til din fordel. Du vil vise denne personen hvorfor det dere har, er verdt å kjempe for.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å unngå alt som har med ansvar og plikter å gjøre. Du vil bare ha det gøy. På jobb flørter du med kolleger, diskuterer med sjefen og er herlig, uimotståelig og sjarmerende. Privat bruker du største delen av tiden hjemme. gjerne i sengen med en bra film som selskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt vel forsiktig i dine uttalelser i dag. Det er bedre å være bestemt enn tvilende. Prøv å vise en kollega at du ikke tenker finne deg i at han/hun setter seg på sin høye hest. Du har mer og bredere kunnskap enn din kollega har.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å våge å være annerledes. Uansett om du stikker deg ut eller holder deg i bakgrunnen, så er dine meninger stikk i strid med mange andres. Du ser problemer fra en annen synsvinkel og det gir deg et unikt overblikk som kollegene dine ikke har.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å overtale en venn til at han/hun skal våge å si ja til mer ansvar på jobb. Denne personen er redd for at det ikke vil funke, men du vet at er det noen som kan lykkes som sjef, så er det din kollega. Kvelden handler om å være fokusert.

Skytten 22/11-21/12

Dagen i dag blir ganske kjedelig. Du vil gjerne omgås med en venn, men han/hun har ikke så mye tid som du kunne ønske. Du står midt imellom ulike bekjentskapskretser akkurat nå og det gjør det litt vanskelig for deg å være spontan og bare ringe noen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag hviler du ut. Du har behov for å ta det med ro og fokuserer på å finne nye mål å jobbe mot. Den siste tidens drama har vært en psykisk påkjenning, men ingenting som ikke en stabil Steinbukk kan takle. En venn støtter deg med sin varme og forståelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag satser du på å få mye gjort på kort tid. Du er uvanlig effektiv både når det kommer til beslutninger og handlinger. I løpet av dagen ønsker en sjef å ta opp noen spørsmål med deg.

Fiskene 19/2-20/3

I dag ser du et glimt av en person som du aldri treffer nå for tiden, og det vekker tilbake minner og sterke følelser. Det du trodde var begravd og glemt, blusser opp igjen med ny intensitet. Spørsmålet er hvordan du skal gå frem. Skal du ta kontakt eller prøve å glemme denne personen nok en gang?

Powered by Labrador CMS