Dagens Horoskop: Mandag 27. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Du har masse å gjøre og du sørger for å ikke ligge på latsiden. Det finnes for mye du vil avslutte denne uka slik at du kan ha en bedre innstilling til jobb. Kvelden handler om en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rar begynnelse på uka. Ting er ikke som de pleier å være og det føler du på, men du klarer ikke finne stabilitet i det nye. I løpet av dagen overveier du flere ulike alternativer som har med en forandring som har med sommeren å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en litt underlig dag for din del. Det begynner som vanlig, men ender på en helt annen måte. Du får høre noe som delvis gjør deg opprørt og irritert, men du prøver å finne løsninger som passer din måte å jobbe på, istedenfor å la problemene ta over.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt distré akkurat nå. Våren lokker utenfor vinduet og det gjør det vanskelig å fokusere på hverdagslige problemer. Akkurat nå tenker du mye på forandringer du står ovenfor, på kjærligheten og på risikoen for å miste kontakten med de som står deg nær.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du kan få det som du vil, men det krever en del anstrengelser fra din side og spørsmålet er hvor bra du er på å anstrenge deg akkurat nå. Iblant må man kjempe for det man vil ha, men for Løvens del kan det føles litt tøft, ettersom det meste pleier å gå din vei.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag blir morsom og utfordrende på flere måter. Du står ovenfor et prosjekt på jobb og da gjelder det å holde fokus. Det gjør du gjennom å skrive lister og organisere jobben din på en måte som gjør at du lett har overblikk. Ettermiddagen gir deg mulighet for å gjøre et par velfortjente innkjøp.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes mange ulike ting du kan ta tak i idag når det gjelder privatlivet, men du velger å legge det meste på is istedenfor å fokusere på en oppgave på jobb. Dette er et viktig prosjekt for deg og du vil få et så bra resultat som overhodet mulig. Ettermiddagen bruker du gjerne på en fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du innser at ting går for langt iblant, men du vet ikke helt hvordan du skal forhindre at det skjer. Det handler om at du blir provosert og da reagerer du med å gå inn i en forsvarsposisjon istedenfor å prate med den personen det gjelder. Idag stilles du ovenfor dette problemet.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske skjønn tirsdag der det ikke skjer så mye. Du nyter å slippe å stresse og du passer på å hvile deg masse. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en person litt ekstra kjærlighet og omtanke. Du har masse varme å gi og det gir du mer enn gjerne.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir litt annerledes. Du får mulighet for å være kreativ og utvikle en tanke du har fra idé til virkelighet. I løpet av dagen hører du snakk om et prosjekt som du synes er interessant og som du kunne ønske du kunne bli en del av.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en litt stressende innledning på uka. Du har et ansvar som du må ta og idag blir det ansvaret litt tyngre enn vanlig. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en sjef hvorfor du skal få mer fortrolighet. Du er en bra leder og du har visjoner.

Fiskene 19/2-20/3

Vær bestemt, det kommer til å hjelpe deg lenger frem. Om du føler at noe er rett så skal du reagere på den følelsen og ikke tvile. Fisken har en uvanlig sterk intuisjon og det gjelder å tolke magefølelsen din riktig.

Powered by Labrador CMS