Dagens Horoskop: Mandag 27. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen handler om å lære å kjenne nye personer og å kunne komme overens med de. Det blir litt uoverenstemmelser til å begynne med, ettersom det er en del sterke viljer, men på sikt kan dette gruppearbeidet bli veldig bra. Det eneste som kreves er litt tålmodighet og kompromissvilje.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du litt stressa over en kollega som åpenbart ikke trives akkurat nå. Han/hun er veldig kort mot alt og alle, og du prøver å finne en måte å få denne personen til å få det bedre på. Kvelden handler om å ta vare på seg selv og å unne seg litt luksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en tøff start på uka, hvor du må stresse for å rekke alt du skal. Mye handler om at du er litt dårligere enn visse kolleger på å planlegge og på å disponere tiden din. Du må utnytte dine sterke sider istedet. Bruk kreativiteten din og din kjappe måte å tenke på.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske merkelig innledning på uka. Du er ikke helt tilfreds med hvordan du jobber, og vil heller finne andre måter å nå frem til samme mål på. For deg er det viktig å ha frihet på jobb. Du jobber best når du ikke føler deg overvåket.

Løven 23/7-22/8

Det blir en urolig start på uka. Det finnes en rastløshet og noe søkende i tegnet ditt og det er ikke sikkert du finner det du er ute etter i dag. Når det kommer til følelser, har du vanskelig for å bestemme deg. Du klarer ikke velge mellom det enkle og det mer kompliserte.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å overtale en sjef om å gi deg mer tid for å løse en oppgave, men sjefen din synes du er lat og at du ikke er engasjert nok. Du blir lei deg og skuffet over sjefen din.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en bra måte å avsløre en hemmelighet på i dag, uten egentlig å si noe. Du står ovenfor et dilemma. En venn forteller noe du synes de andre innblandede burde få vite om, samtidig har du lovet å ikke si noe. I dag kan du følge både din samvittighet og holde ditt løfte på en og samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er det viktig at du fokuserer. Du har lett for å hoppe over et eller to steg nå og da, og da blir det feil og du må begynne på nytt igjen. Noe som ikke har med jobb å gjøre, tar opp store deler av tankene dine denne mandagen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra innledning på uka. Du føler deg ganske så harmonisk og glad. Privat er alt rolig og på jobb har du det meste under kontroll. Kvelden handler om å støtte en venn og hans/hennes interesser. Det blir en bra kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Du uroer deg litt for et samarbeid i dag, men det går smidigere enn du hadde trodd. De personene du skal jobbe sammen med, er vant til å være et team og de synes det er gøy med litt nye kolleger som kan komme med inspirasjon. Kvelden handler om å lade batteriene.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint på en person på jobb for at han/hun er så dårlig på å lytte og ta til seg informasjon. Du må alltid gjenta det du har sagt både en og to ganger. Om kvelden får du morsomme nyheter som har med en reise og visse mål du har satt deg denne våren.

Fiskene 19/2-20/3

I dag holder du en lav profil. Du vil være i fred og tenke og da velger du å holde munn, selv om du ikke er enig med din kollega eller venn. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som gjør deg helt oppskaket.

Powered by Labrador CMS