Dagens Horoskop: Mandag 24. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag våger du å være litt mer deg selv, du slapper av og føler deg litt mer sikker på hva du holder på med. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å gi en venn et kompliment. Han/hun setter pris på både ris og ros, så lenge det kommer fra deg.

Tyren 20/4-20/5

Du må gjerne prøve å tenke litt mer fremover, akkurat nå planlegger du ofte kortsiktig og da lykkes du med å klare deg en stund, til du må slokke neste brann. Men med langsiktige planer, bygger du mer stabile rutiner.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag handler om å nye livet og våge å være som er litt annerledes. Du har behov for å stikke deg litt ut for å trives, det er når du må anpasse deg andre at du kjenner en viss irritasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil være med en venn idag og sammen utforsker dere nye territorier. Det blir en morsom dag fylt med latter og spontanitet. Du føler deg veldig lykkelig idag. Kvelden blir senere enn den burde.

Løven 23/7-22/8

Du får et innfall idag og det viser seg å være en suksess. Gjennom å følge hjertet mer enn hjernen, blir dagen mer følsom enn praktisk, en blir også både morsom, spontan og litt gal, akkurat som du liker det.

Jomfruen 23/8-22/9

Det handler om deg og dine behov idag. Prøv og ikke sette de til siden bare fordi du vil gjøre en venn glad, du må tenke på deg selv først. Kvelden byr på mange herlige minner når du støter på en gammel venn.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir veldig rutinemessig, men du får mye gjort og du er fornøyd med din egen effektivitet. I løpet av dagen har du sjansen til å vise en venn en idé du har, som du trenger din venns hjelp med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mange morsomme aktiviteter idag. Om du jobber får du litt annerledes og nye oppdrag. Kvelden byr på flere overraskelser som har med en venn som har vært bortreist og et sta familiemedlem å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du uroer deg så mye over vennen din og at han/hun ikke vil åpne seg for deg. Det finnes en grunn til hvorfor han/hun er så stille og det er ikke sikkert at du vil vite hvorfor. Idag passer du på å omgås med en bestevenn som har vært borte en stund.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er lei inaktivitet og til din glede har du minst en venn som er enig med og som gjerne blir med på dine gale ideer. Du liker at det skjer ting og det gjør også vennen din. Det blir en veldig herlig og suksessfull dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å få klart et prosjekt uten å stresse. Det blir en bra start på uka hvor du til din store glede føler at du kommer i kapp med mange forskjellige ting. Kvelden byr på variasjon og litt drama fra en venn.

Fiskene 19/2-20/3

Tankene dine jager deg både når du er våken og når du drømmer. Den ene dagen er du på topp, mens neste dag grubler du mye over fremtiden. Egentlig finnes det bare en person du vil dele uroen din med, men du vet ikke hvordan han/hun skulle reagere om du åpnet deg opp.

Powered by Labrador CMS