Dagens Horoskop: Mandag 22. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagens handler om å sette spørsmålstegn ved andre menneskers valg. En kollega vil gjerne styre og stelle, og det vil du også. Denne lederinteressen fra flere hold kan skape motsetninger i gruppen. Akkurat denne gangen gjør du lurt i å ta et steg tilbake, og slippe noen andre til.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes en uro og rastløshet i ditt stjernetegn i dag. Det har skjedd mye denne helgen, og tankene dine vandrer frem og tilbake, hvilket gjør at du kan oppfattes som distré av dine kolleger. Kvelden handler om å skjemme bort seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt trøtt i dag, og det gjør deg litt tregere enn til vanlig. Du blir irritert på en kollega som påpeker hver feil du gjør, men egentlig burde du være mer tolerant mot denne personen. Vanligvis er du den som pirker.

Krepsen 21/6-22/7

Du får ingen god flyt i dag. Uansett om du jobber eller har fri så kjenner du på motstand i alt du tar for deg. Du vil bare være i fred, men det kan du ikke akkurat nå. Dette er en god dag for å øve på å bite tennene sammen og holde ut. Kvelden blir betydelig bedre enn dagen.

Løven 23/7-22/8

Det er noe lekent og eventyrlig over ditt stjernetegn akkurat nå, og det gjør at ingen, ikke en gang deg selv, kan forutse ditt neste trekk. Du liker denne typen uvisshet, og du elsker å være spontan. Kvelden handler om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt i dag, og tolerer ikke at noen sier imot deg. Du har behov for å sette ned foten, og si ifra. Det føles godt å vise følelser. I løpet av ettermiddagen prater du med en sjef om noe du vil forandre.

Vekten 23/9-22/10

Du er irritert på en person som ikke lytter til deg. Det har vært mye den siste tiden, og du klarer ikke å fordøye alt som skjer mentalt. Det du trenger er en pause fra hverdagen, der du gjør noe for deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får nyheter angående jobb, og innser raskt at det vil innebære en del forandringer. Skorpionen er ikke urolig for forandringer, snarere tvert om - du omfavner tanken på utfordringer. Det eneste du tenker litt ekstra på, er hva dette innebærer økonomisk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig og stabil start på uken, der det ikke skjer så mye mer enn til vanlig. Du føler deg glad og lett til sinns, ettersom du aner vår i luften. Selv om det fortsatt er litt tidlig, så er det likevel noe i luften som lokker frem følelsen av vår i deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du fokuserer på jobb med et mål om å prestere bra, samtidig som du satser på en privat hobby. Akkurat nå får du ekstra mye kraft fra Solen, og det gjør at du kan prestere på flere områder, uten at du blir utslitt. Kvelden handler om noen som har begynt å vise interesse for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil virkelig vise hva du er god for i dag, og du har masse driv, både i dine uttalelser og måten du agerer på. Dagen blir en stille kamp mellom deg og en sjef. Du synes ikke denne personen gjør en god nok jobb, og han/hun ser på deg som en trussel.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg litt trøtt og matt i dag. Det kan være at helgen ble lang og intensiv, men det kan også hende at du begynner å bli utslitt. Det er du som må lytte til din egen kropps signaler, og hva den prøver å fortelle deg.

Powered by Labrador CMS