Dagens Horoskop: Mandag 21. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir intensiv, men på en bra måte. Du rekker mer enn du hadde trodd og du føler deg fornøyd med innsatsen når kvelden kommer. I løpet av dagen får du høre nyheter som både roer og overrasker deg en smule.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske forvirrende innledning på mandagen, men på en eller annen måte klare du å lande med begge beina på jorda. Du har lært deg hvordan du skal håndtere visse problemer uten å bli irritert eller stresset. Om kvelden sover du godt.

Tvillingene 21/5-20/6 r

Dagen handler om å se framover og om å ikke være redd for å teste ut nye ting. Akkurat nå handler mye i horoskopet ditt om en stadig pågående forandring. Det er bra at du viser en vilje til å teste ut nye ting, både privat og på jobb.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen slipper du tak i noe som har irritert deg lenge. Du innser at det kun går utover deg selv å tenke på ting som hører fortiden til. Kvelden handler om å fullføre et oppdrag som du har tatt ansvar for.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne mandagen. Livet leker og du er i sentrum for manges oppmerksomhet. I dag presterer du litt mer enn du pleier og det imponerer sjefene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir litt rabalder denne mandagen og du merker plutselig at du befinner deg midt i sentrum for alt ståheiet. Her gjelder det å holde roen når alle andre er opprørte. Om du har is i magen, kan du vinne mange fordeler.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir ganske stressende, men du rekker allikevel en hel del. For deg er det viktig å ikke miste fokus, selv om du har mye å gjøre. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å imponere en person som du vil skal like deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganske rolig til å være mandag. Du trenger hverken stresse om morgenen eller jobbe overtid, noe som passer deg bra, for det ser ut til at du har planer på ettermiddagen eller kvelden. Mandagskvelden byr på morsomme opplevelser.

Skytten 22/11-21/1

Du er i et godt humør denne dagen og det er først og fremst fordi du lykkes gjøre noe som du har prøvd på mange ganger, men som du aldri har fått til før. Nå føler du deg litt som en vinner, selv om dette først og fremst var en test for din egen del.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil ikke krangle med en person som er i ganske så dårlig humør i dag, så du unngår helt enkelt følsomme samtaleemner, en strategi som viser seg å være smart. Kvelden blir veldig vellykket, du gjør suksess med en ny ferdighet og får dessuten veldig gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du irriterer deg over en person som aldri kan holde munn. Han/hun lover å ikke si noe, men du innser at med en gang du forteller denne personen noe, sier den det videre. Det er nesten så denne personen ikke klarer la være å sladre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går fort, og det er bra ettersom du er så trøtt. Du har så mange tanker som snurrer rundt i hodet ditt at du har vanskelig for å fokusere på jobb. I løpet av kvelden møter du en person som alltid vekker sterke følelser i deg.

Powered by Labrador CMS