Dagens Horoskop: Mandag 20. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir morsom, du samarbeider med en person du funker bra sammen med og dere to kommer hverandre nærmere. Du synes denne personen er den smarteste av kollegene dine akkurat nå. Dere prater en del om fremtiden og om ambisjonene dere har.

Tyren 20/4-20/5

Du blir lei av en person idag, det er for mye tull og for lite kaos med denne personen. Du vet hvor viktig det er å ikke miste konsentrasjonen, men hvor lett det er å miste fokus nå på våren. Det finnes så mye annet som interesserer kollegene dine akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt irritabel ovenfor vennene dine idag, bare fordi du synes de har vært så nonchalante mot deg den siste tiden. Vennene dine forstår ikke i det hele tatt hva problemet ditt er, så du bør nok forklare hva du føler. Kommunikasjon er alfa og omega idag.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes bare begrensninger for deg akkurat nå, om du fortsetter å være sur på en person du egentlig liker. Det er på tide at du byr på deg selv og anstrenger deg litt ekstra. Fortell at du vil treffes og at dere må finne ut hva det er som er feil mellom dere.

Løven 23/7-22/8

Du synes det er gøy med alt drama rundt deg, ihvertfall om det holder seg litt på avstand. For selv liker du å holde deg litt utenfor. Det har vært så mange turer den siste tiden at du har behov for å puste og bare fundere over livet. Kvelden handler om en sport.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil så mye akkurat nå, men du har ikke energi nok til å gjennomføre alle planene dine. Det er for mange ting å ta hensyn til som påvirker deg både direkte og indirekte. Kanskje må du lage en ny prioriteringsliste.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike alternativer for deg å overveie idag. Mye handler om å være oppriktig mot en slektning som du har unngått å si sannheten til. Det er ikke det at du lyver, du bare sier ingenting, noe som kan tolkes som at du prøver å komme deg unna.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være oppmerksom på detaljer. Du har gått glipp av en del vesentlige ting den siste tiden og idag er din sjanse til å ta igjen. I løpet av dagen får du mulighet for å vise hva du er god for når det gjelder en arbeidsoppgave.

Skytten 22/11-21/12

Du er irritert på en venn du mener unngår deg. Sannheten er at du ikke helt har tid til denne personen og at du er litt sjalu på denne personen og all oppmerksomheten han/hun får. Du holder deg gjerne for deg selv eller tilbringer tid med kjæresten din, om du er i et forhold.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å lese mennesker akkurat nå. Den ene dagen føles alt bra og neste dag er alt kjempe kaotisk og du har ingen anelse om hvorfor mennesker oppfører seg som de gjør. Kanskje ligger feilen hos deg. Anstreng deg for å være litt mer sosial. Vis deg fra din sjarmerende side.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra og produktiv mandag der du får mer gjort enn du hadde tenkt deg. Du prøver å være så effektiv som mulig på jobb, slik at du kan ta deg fri senere i uka. Dagen handler om å være effektiv uten å overprodusere. Kvelden blir koselig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker i litt ulike baner denne mandagen. Det som føltes som en selvfølgelighet forrige uke, er ikke en like stor selvfølgelighet nå. Kanskje er det på tide å fundere over hva det er du virkelig føler og hva det er du virkelig vil. Eller vet du det allerede?

Powered by Labrador CMS