Dagens Horoskop: Mandag 20. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du irritert over at du havner i en gruppe med kolleger du ikke liker. Du hadde håpet på å få jobbe med noen helt andre, men det blir ikke alltid som man ønsker. Prøv å gi kollegene dine en sjanse, dette kan være veldig bra for deg!

Tyren 20/4-20/5

Du prøver å holde et høyt tempo i dag, selv om du er trøtt som en strømpe. Du har vanskelig for å komme til ro om kvelden og mange ganger sovner du altfor sent. Kanskje burde du ta en gåtur innen du legger deg. Frisk luft renser tankene dine og du får ut overskuddsenergien i kroppen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant mandag der en diskusjon tar en uventet vending og plutselig har du en fordel som du virkelig ikke har regnet med. Kvelden handler om å komme i kapp med små ting som har med hjemmet å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig tålmodig i dag, og det er ekstremt uvanlig for en Kreps. Vanligvis blir du lett rastløs og irritert når det ikke skjer. Nyheter om en venn gjør deg både glad og imponert på en og samme tid.

Løven 23/7-22/8

Du vil, samtidig som du ikke vil, og det gjør deg nesten handlingslammet. Egentlig har du behov for at noen skal fortelle deg hva du skal gjøre, men akkurat nå henger både fremtiden og din arbeidssituasjon på deg selv og dine valg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kriger for å få viljen din i dag, men ting går ikke helt som planlagt. Selvfølgelig er det bra å være positiv, men det skader ikke å krydre din positive tankegang med litt realisme.

Vekten 23/9-22/10

Du forstår ikke et spørsmål du får fra sjefen din. Selv om spørsmålet virker uskyldig, mistenker du at denne personen har en skjult agenda, fordi han/hun aldri gjør noe så åpenbart. Kanskje burde du slutte å være så mistenksom?

Skorpionen 23/10-21-11

Denne mandagen blir ikke som alle andre, den blir tøff, stressende og veldig givende. Du må utfordre deg selv og tenke annerledes, noe som gjør at du vokser mye i din arbeidsrolle. Kvelden handler om å si sannheten, selv om du ikke vil.

Skytten 22/11-21/12

Du funderer mye over en spesifikk sak i dag, men hvordan du enn vrir og vender på dette spørsmålet, kan du ikke finne noen selvsikre svar. Virkeligheten er ikke alltid like svart/hvit som filmene vil få oss til å tro. I dette tilfellet finnes det ikke noe som er rett eller galt.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir noe så uvanlig som en harmonisk start på uka. Etter en anstrengende helg hvor du ga ditt ytterste, har ditt ytterste belønnet deg mer enn du hadde håpet på. Du kjenner at du endelig kan slappe av, i hvert fall for en dag eller to.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som kan være veldig upraktisk og i dag viser du deg fra denne siden. Dine kolleger blir veldig overrasket ettersom du alltid lykkes med å løse de fleste problemene du havner i, men i dag går det meste skeis. Uroe deg ikke for mye, alle har dårlige dager i blant.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen handler om å fokusere på riktige ting og ikke gruble for mye over problemer du uansett ikke kan påvirke. I løpet av dagen får du en oppgave av en sjef. Du liker denne typen utfordringer.

Powered by Labrador CMS