Dagens Horoskop: Mandag 19. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar tar du tak i noe du ikke lenger kan utsette. Det handler om noe skal skal redegjøres for, eller leveres inn til undersøkelse. Du er litt nervøs, ettersom du vet at du ikke har gjort ditt beste med akkurat denne oppgaven.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant mandag som ikke ligner dine vanlige mandager. Delvis handler om det om at du ikke kan gjøre som du har planlagt, men det handler også om at du løser dagens oppgaver på en kreativ og eksemplarisk måte.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å resonnere med en person som gjerne tar parti mot deg. Det er som om denne personen har en personlig interesse av å pirke på deg. Ettermiddagen handler om å komme seg fremover i et ganske tidkrevende prosjekt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del ting som du burde unngå å gjøre i dag. Det handler om oppgaver som krever stor presisjon, og en hel del konsentrasjon. Akkurat nå sliter du med begge deler, og tankene vandrer lett når du kjeder deg. Kvelden handler om å se fremover.

Løven 23/7-22/8

Du vil så mye akkurat nå, men det blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Du har litt for mange jern i ilden til at ting skal bli ordentlig gjort. Det ville vært bedre om du heller konsentrerte deg om å gjøre færre ting bra, istedenfor å gape over for mye. På kvelden blir du kontaktet av noen som savner deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag vil du prøve deg på en ganske omfattende utfordring, men spørsmålet er om du er klar for denne typen prosjekt. Du blir ofte misfornøyd når ting ikke er perfekt, men her gjelder det å gå videre selv om det finnes mangler.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å teste egne grenser, og de tviholder du på. I dag oppdager du akkurat hvor mange forutinntatte meninger som du bærer på. Det blir en interessant oppdagelse, og et steg mot forandring.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir som vanlig litt treg i starten, men du kommer snart i gang. Det er en del du faktisk gleder deg til i dag, og derfor kvikner du til fortere enn vanlig. Ettermiddagen handler om økonomi.

Skytten 22/11-21/12

Du tar et steg i riktig retning i dag, og du er stolt over deg selv. Du har lenge villet gå i denne retningen, men du har ikke funnet mot til å ta denne plassen. Kvelden handler om vennskap og om å tørre å slippe inn en ny-gammel venn inn i livet ditt igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du oppdager at du lett havner i samme gamle spor når du omgås visse personer. De lokker ut dine mindre sjarmerende sider, og du trives helt enkelt ikke i med den du er når du omgås med disse menneskene. Nå vurderer du å slippe tak i akkurat disse vennene.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske intensiv mandag der mange vil ha din oppmerksomhet. Vanligvis synes du at det er gøy å være så ettertraktet, men i dag vil du heller ta det med ro og fokusere på det som må gjøres.

Fiskene 19/2-20/3

Det er full fart i dag, og du trives med et høyt tempo. Det er liv og energi i ditt horoskop akkurat nå, så ta vare på den. Du kan for eksempel ta på deg en ny hobby eller dra i gang et prosjekt i hjemmet.

Powered by Labrador CMS