Dagens Horoskop: Mandag 16. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen byr på personlige utfordringer og for din del et behov for å få hevde seg. Du synes ofte du havner i skyggen og det er ikke en posisjon som Væren trives med. I dag får du sjansen til å vise omverdenen akkurat hvor talentfull du kan være.

Tyren 20/4-20/5

Du er ganske så trøtt denne mandagsmorgenen, men du prøver allikevel å være positiv. Som flaks er, får du mulighet for å jobbe en del alene i dag, og da slipper du å måtte være sosial. I løpet av dagen får du uventet skryt fra en av dine nærmeste sjefer.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen er sjeldent en bra dag for en morgentrøtt Tvilling. Det er noe med starten av uka du har spesielt vanskelig for. Som flaks er, finnes det en kollega som vet akkurat hvordan han/hun skal få deg i godt humør. I løpet av kvelden venter en utfordring av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt sur denne mandagen. Du har fått vite at en venn har pratet om deg bak ryggen din og det sårer deg. Dessverre er ikke deres relasjon så enkel at du bare kan stille vennen din til veggs. Du må prøve å finne en annen vei til sannheten.

Løven 23/7-22/8

Mandager er i seg selv en personlig utfordring for din del, så når jobben din topper det hele med en vanskelig utfordring av noe slag, blir du skikkelig irritert. Å innlede uka på denne måten, mener du er helt umenneskelig. Kvelden blir litt koseligere enn dagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sugen på å teste noe nytt på jobbfronten, men du vet ikke helt hvordan du skal få sagt dette til sjefen din. Du pleier sjeldent være åpen for forandringer, så det er ganske sannsynlig at sjefen din ikke en gang har deg i tankene når det kommer til dette oppdraget.

Vekten 23/9-22/10

Det finns en tvil over tegnet ditt i dag. Du får et spørsmål som krever et ganske så kjapt svar og det gjør deg veldig usikker. Du har ikke helt styrken til å tving frem en beslutning under press. Om kvelden lufter du din frustrasjon med en venn eller partner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får sjansen til å vise hvem du er i dag, og du griper muligheten til å lære å kjenne en av kollegaene dine litt bedre. Dette er en person som stadig imponerer deg både med sin personlighet og med sin kunnskap, men av en eller annen grunn har dere aldri kommet hverandre så nære.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressende dag der du må prestere på høyt nivå. Du har ikke energien akkurat nå til å ta deg av denne typen utfordringer, og det gjør at du presterer dårligere enn du burde. Både du og sjefen din er skuffet over deg. Husk at alle har dårlige dager.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir litt treg i starten, men en kollega lykkes med å få deg i godt humør. Denne personen vet alltid hvordan han/hun skal mykne deg opp, spesielt på mandager. Kvelden byr på en morsom fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en bra unnskyldning for å slippe unna møtet i dag, og det irriterer en annen kollega som ikke kommer seg unna. Dere to konkurrerer om den samme oppmerksomheten hos en sjef, men det er som oftest du som drar det lengste strået. Pass deg for denne personen og hans/hennes sjalusi.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du jobbe litt mer praktisk, og det synes du er gøy. Selv om de mentale utfordringene pleier å være det du setter mest pris på med jobben din, kan det være skjønt å slippe og tenke i blant. Kvelden handler om å inngå et kompromiss.

Powered by Labrador CMS