Dagens Horoskop: Mandag 14. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir hva det blir til i dag, så stress ikke unødvendig. Det finnes en risiko for at du forsover deg. Det kan se ut til at du har litt vanskeligheter med å komme deg i seng om kveldene. I dag får du teste en ny form for gruppearbeid.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være åpen for nye ting og å våge å stå på ditt når du synes at noe er feil, uansett om det ovenfor en venn, kollega eller sjef. Du liker ikke konflikter, men i blant har man ikke noe annet valg enn å markere sin misnøye.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinges til å ta kjappe beslutninger i dag og det gjør deg stresset. Du hadde behøvd mer betenkningstid for flere av disse beslutningene, men tidspresset du står ovenfor, gjør at du ikke har noe valg. På kvelden bruker du tiden på en sport.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på hvordan du skal kunne møte visse argumenter i dag. Kollegaen din er flink til å prate for seg og i blant føler du deg usikker på hvordan du skal kunne få frem din mening. I løpet av dagen får du flere komplimenter fra ulike person som lyser opp dagen din.

Løven 23/7-22/8

Du er litt irritert på et familiemedlem som setter spørsmålstegn til alle beslutninger som blir tatt. Nå i etterkant, kan du konstatere at beslutningen din ikke var så gjennomtenkt. Men det var allikevel din beslutning, og nå må du ta konsekvensene.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være veldig nøye, slik at du lykkes med å prestere på et høyere nivå. I løpet av dagen får du høre noe som kan være til nytte for deg senere i høst. Dette er et rykte, men som alle rykter, så finnes det en sannhet i det.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske intensiv dag hvor det gjelder å holde fokuset oppe hele dagen. Et knep kan være å spise regelmessig slik at blodsukkeret ditt ikke faller. Du har en tendens til å bli slurvete når du er trøtt eller sulten.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne mandagen gjelder det å være effektiv, ellers kommer du til å henge etter med ulike oppgaver. Det finnes noen som krangler på jobb og hva du enn prøver å gjøre for å løse problemet, oppstår det nye komplikasjoner. Tro på det du gjør og ikke gi opp. Du kommer til å lykkes til slutt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir litt kjedelig. Du har vanskelig for å bli entusiastisk over jobb for tiden, men om du bare prøver, så kommer du til å finne ting som er positivt ved jobben din også. Skytter kan bli veldig lei og rastløse på denne tiden av året.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes personer som virkelig leverer og det merker du i dag. I et gruppearbeid er det en person som drar det tyngste lasset og i dette tilfellet er det ikke du, noe du er veldig takknemlig for. Kvelden handler om å trene på et talent du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Du uroer deg for mye akkurat nå. Det finnes ikke så mye du kan gjøre annet enn å støtte og oppmuntre en venn eller slektning som har det tøft. Han/hun har behov for dine råd, men forvent deg ikke at han/hun følger de...

Fiskene 19/2-20/3

Det skjer mye i din hverdag akkurat nå. På jobb er kravene til deg høye og tempoet er ganske så høyt, så du må anstrenge deg for å rekke alt du skal. Du savner en kollega som har sluttet. Dette var en person du kunne idémyldre med. Denne personen er nemlig like begavet som det du er.

Powered by Labrador CMS