Dagens Horoskop: Mandag 14. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ikke så krevende, så du har god tid til å reflektere over det du står ovenfor. Det høres kanskje enkelt ut, men i virkeligheten kan det være langt mer komplisert. Det er så mye følelser innblandet, og da blir selv den enkleste ting komplisert.

Tyren 20/4-20/5

I dag skjer det masse. Du går inn i en ny fase i livet, og det gjør deg gira, urolig og spent på samme tid. Denne dagen handler til stor del om å omfavne forandringene som er i ferd med å bli en del av hverdagen.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å unngå å diskutere med en kollega, men det kan være vanskelig ettersom denne personen elsker å diskutere. Du blir lett irritert grunnet Månens posisjon og det gjør ikke situasjonen noe enklere.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter med å levere i dag, selv om du vet at du må. Du prøver å holde fokus, men du er for trøtt til å holde på konsentrasjonen i lang tid. Du burde revurdere dine søvnvaner. Det virker som om du får for lite søvn.

Løven 23/7-22/8

I dag håper du på en positiv beskjed, men det uteblir. Det innebærer ingenting negativt, og handler bare om at den personen som skal ta denne beslutningen ikke har rukket det. Prøv å ha tålmodighet, noe som vanligvis ikke er din sterkeste side.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du mye du skal rekke, og stresset jager deg opp. Prøv å holde fokus på en ting av gangen, istedenfor å begynne her og der. Dersom du ikke strukturerer arbeidet ditt, kommer denne dagen til å bli veldig lang.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en god start på uken. Du har masse energi fra helgen, og denne bruker du på jobb. Din sjef blir overrasket over din kreativitet og oppfinnsomhet i dag. Kvelden handler om en venn.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er bra å ha en plan, og enda bedre når du holder deg til den. Akkurat nå er du god til å tenke framover, men når du først skal gjennomføre dine idéer sitter du fast. Prøv å senke ditt ambisjonsnivå litt. Du har det bedre når du har en mulighet til å nå de målene du setter deg.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe rastløst over ditt stjernetegn. Du vil ha mer ut av hverdagen, og du føler at du misser ting hele tiden. Du er også veldig trøtt i hverdagen, og orker ikke å finne på noen aktiviteter på kvelden.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir spennende på mange måter. Du starter opp nye ting på flere hold. Det kan handle om arbeid, hjemmet eller en fritidsinteresse. I dag møter du nye utfordringer og nye miljøer. Du kommer også nærmere en person som tidligere var mer en bekjent framfor en venn.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og veldig hektisk. Du tvinges til å konfrontere en problem og ta raske beslutninger på stående fot. Heldigvis er du driftig når du må, og i dag skaper du små mirakler. Kvelden handler på mange måter om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vender du tilbake til et miljø som du ikke har sett på en stund. Det blir både morsom og litt skremmende. Du tas tilbake til minner som både er fine og vonde på samme tid. Det blir en minnerik dag.

Powered by Labrador CMS