horoskop

Dagens horoskop: Mandag 11. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?    

Væren 21/3-19/4 

Det er mye herlig energi i horoskopet ditt nå i begynnelsen av uken. Du sprudler av entusiasme, og du får masse morsomme ideer, kanskje litt for mange ifølge kollegene dine. Denne dagen handler om å handle på følelser heller enn å være strukturert. Nyheter om en venn kan gjøre deg opprørt.

Tyren 20/4-20/5 

I dag jobber du med nye mennesker, og du må stå fast for å unngå å bli irritert. Du pleier å være litt vanskelig å forføre i begynnelsen, men når du først har bestemt deg for at du liker en person, er du utrolig lojal og varm. Det gjelder bare for din nye kollega å sjarmere deg først.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tvillingene har sjelden problemer med å møte nye mennesker og blir lett likt, men i dag møter du en kollega som virker uvennlig mot deg, og det plager deg. Du tar i bruk sjarmen for å få personen til å like deg. Kvelden handler om trening.

Krepsen 21/6-22/7 

Du går inn i denne dagen med den faste overbevisningen om at hvis noe fornuftig skal gjøres, må du gjøre det selv. Akkurat nå har du litt vanskelig for å stole på mennesker, spesielt kollegene dine. Du har en følelse av at ingen tar det samme ansvaret som du gjør. Spørsmålet er om du ikke tar på deg for mye arbeid.

Løven 23/7-22/8 

Du er kreativ og full av energi denne mandagen. Ditt eneste problem er at du hele tiden blir avbrutt i tankene dine, og da får du ikke den plassen du trenger for å kunne realisere ideene dine. Noen ganger er det bra å sette grenser, også mot kollegene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

På mandagen er det mye energi og kreativitet i stjernetegnet ditt. Hvis du er en morgenfugl, vil du få gjort mest om morgenen, før alle andre begynner å suge energi fra deg, så sørg for å være tidlig på jobb. I dag får du en avansert oppgave som kanskje ligger litt utenfor ditt område.

Vekten 23/9-22/10 

Selv om du er trøtt etter helgen, blir mandagen bra fordi det er så mye positiv energi denne dagen. Mandagen handler om å få ting gjort og være effektiv. Du går gjennom en ganske lang liste med "må gjøres" og det føles tilfredsstillende.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du mye ild inn i horoskopet ditt, og det kan få deg til å bli kort i humøret. Skorpionen kan bli ganske sarkastisk når han eller hun er irritert, og det kan såre følsomme kolleger. Prøv å passe på hva du sier, og husk at noen mennesker ikke er like tykkhudede som du er.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det dobbel ild i ditt stjernetegn, og det gir deg mye energi samtidig som du har veldig mange ønsker, og du stresser hvis du ikke rekker alt. Det blir en intens dag der du hopper fra prosjekt til prosjekt uten pauser. Også kvelden handler om aktivitet og å holde seg i bevegelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken bra. Det er både vilje og energi i horoskopet ditt som gjør at du får gjort mange ting. Du er uvanlig effektiv på mandagen, spesielt når det gjelder ting som har med hjemmet å gjøre. Kvelden ser ut til å fokusere på trening og helse.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag endres strukturen litt på jobben, og du tar kommandoen for å ikke bli oversett. Det er mange sterke viljer som drar i forskjellige retninger, så det er viktig å markere territoriet ditt. Du pleier ikke å være den som inntar en tydelig lederrolle, men i dag føler du at du ikke har noe valg.

Fiskene 19/2-20/3

Fiskene kan ofte være litt vaklende og ha vanskelig for å ta tøffe beslutninger. I dag har du ild i horoskopet ditt, og det gjør det enklere for deg når det gjelder å bestemme deg for noe. I stedet for å feie problemene under teppet, sørger du for å ta tak i dem og løse dem i dag.

Powered by Labrador CMS