Dagens Horoskop: Mandag 11. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes verre ting enn å ikke få det som du vil i dag, så tenk heller at det kan være bra å slappe av og følge strømmen i blant og ikke hele tiden kjempe for å få igjennom sine egne ideer. I løpet av dagen får du mulighet for å omgås med en venn som både gir deg trygghet og som får deg til å føle deg vel.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen blir stressende og du føler deg irritert på en person som hele tiden vil bestemme over deg. Du har vanskelig for å si nei til denne personen ettersom han/hun har en tendens til å manipulere deg, men i dag setter du ned foten.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen satser du på å være så effektiv som overhodet mulig og rekke å gjøre masse. Det blir en morsom og varierende mandag hvor du lykkes med en oppgave som du synes er vanskelig. Du innser at det ligger noe i ordtaket "øvelse gjør mester".

Krepsen 21/6-22/7

Du kan ikke legge ord i munnen på partneren din, da blir det bare feil. Du må akseptere at han/hun ikke mener det samme som deg og at dere må komme fram til et kompromiss som passer dere begge. Om du overkjører partneren din i dag, kommer dere til å få store problemer fremover.

Løven 23/7-22/8

Det er en spent mandag hvor du føler deg angrepet fra alle retninger. Det handler om at du må presentere en kontroversiell idé som ikke går hjem hos dine kolleger. Her kan et kompromiss eller til og med en kapitulasjon være på sin plass. Vis at du faktisk er istand til å innrømme dine egne feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen prøver du å få i gang en samtale med en kollega, men han/hun er veldig stille og blyg. Du blir overrasket, for mennesker pleier vanligvis å åpne seg opp for deg ettersom du er så trygg og stabil, men ingenting du sier får kollegaen din til å slappe av.

Vekten 23/9-22/10

Du befinner deg i en situasjon som burde være noe å feire, men du føler ingen direkte glede. Det handler om at selv om du vant denne gangen, så vant du ikke med de vilkårene du ville. Du har en følelse av at denne seieren ikke er verdt så mye.

Skorpionen 23/10-21-11

Prøv å ikke overtale en kollega til å trekke seg selv om du ser farer med en beslutning som blir tatt. Det er viktig at kollegaen din lærer seg konsekvensene av oppførselen sin og at du slutter å passe på denne personen.

Skytten 22/11-21/12

Du holder deg litt lavt i dag. Helgen har på sett og vis tappet deg for energi og du orker ikke helt jobbe i dag. Som flaks er, finnes det kolleger som vet hvordan de skal få deg til å føle deg bedre igjen. I løpet av ettermiddagen forsvinner den dystre følelsen du hadde i kroppen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å finne ut av hvor du er hend i forhold til den planen du lagde i begynnelsen av året. Du innser at du ikke har oppnådd alle målene dine, men at du har nådd andre som ikke engang stod på planen. Summa summarum så er du på rett vei og flaksen ser virkelig ut til å være på din side akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne mandagen prøver du å overtale deg selv om at du har tatt riktig beslutning når det kommer til noe som skjedde i helgen. Det handler om en interessekonflikt hvor du fikk et voksent menneskes til å innse at han/hun oppfører seg som et bortskjemt barn. Du innser at du er ganske så fornøyd med deg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen blir langsom og treg. Det skjer ikke så mye som du kanskje skulle ønske i dag, og timene går langsomt. Du funderer mye over et dilemma du har. Det handler om du skal være aktiv eller passiv i en viss situasjon.

Powered by Labrador CMS