Dagens Horoskop: Mandag 11. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å ha klare mål og å holde fokus. Det blir en bra og produktiv dag der du virkelig føler deg nyttig. Kvelden byr på flere ulike alternative aktiviteter om du har ork til det. Et rykte får deg til å fundere over jobben din.

Tyren 20/4-20/5

Du er effektiv idag, og du har ikke akkurat noe valg. Det er så mye som skal forberedes og så mye som må klaffe om du skal slippe å jobbe overtid. En konflikt på jobb trappes opp idag. Flaks for deg at du ikke er direkte involvert.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får sjansen til å ta over driften på noe for en periode og dette er en mulighet du bør ta. Du kan endelig bevise ovenfor sjefene dine at du er personen de trenger, og ikke bare en midlertidig løsning på problemet.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir koselig, selv om du kunne vært litt mer effektiv jobbmessig. Idag føler du at du kommer en kollega nærmere når han/hun åpner seg opp for deg og forteller deg en hemmelighet. Som Kreps er du bra på å bevare hemmeligheter når du vil.

Løven 23/7-22/8

Dagen bygger på å få på plass ulike oppdrag og å ha mange boller i luften samtidig. Det blir en bra innledning på uka og du føler deg veldig effektiv. Kvelden handler om sport og vennskap. En kompis ber deg om en tjeneste man bare ber veldig nære venner om.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lov til å være lei seg iblant. Idag føler du deg litt nedfor, uten at du helt vet hvorfor. Det har med Månens plassering å gjøre, så vær forberedt på at små bagateller kan gjøre deg opprørt eller lei deg. På kvelden unner du deg noe du lengter etter.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen prøver du å overtale en venn til ikke å høre på sladder, selv om det er vanskelig. Vennen din blir fort opprørt av slike rykter, mens du ikke synes det spiller så stor rolle. Du vet jo hva du har gjort og ikke har gjort, og det er det viktigste.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kan et oppdrag kjøre seg fast allerede fra morgenen av og da gjelder det og ikke bli irritert, men heller ta et dypt åndedrag og begynne på nytt igjen. På ettermiddagen kan en samtale med en sjef åpne opp nye dører for deg.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke klar for hverdagen igjen og det kan være at du sier du er syk idag. Det finnes en person på arbeidsplassen din som du ikke orker å møte akkurat nå, derfor unngå du situasjoner der dere kan støte på hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

På mandagen har du mye å gjøre og du blir forstyrret av en kollega som ikke forstår at du må fokusere. Vær tydelig med at du ikke har tid til å være sosial, ihvertfall ikke før lunsj. På ettermiddagen får du svar på et spørsmål du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være effektiv nok og å prøve å fokusere på å få alle detaljer til å stemme innen du avslutter et prosjekt. Du lengter etter en ny utfordring, men da må du avslutte det du har på gang nå.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen idag blir tung på starten, men bra på slutten. Idag innser du at du har en del venner som er genuint urolige for deg og som gjerne hjelper deg med å lytte eller gi råd om du bare våger å åpne deg.

Powered by Labrador CMS