Dagens Horoskop: Mandag 10. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra dag, og du får gjort unna masse. Du har det gøy og kjenner at du utvikles og lærer deg nye ting. For deg er det alfa omega at du holder et visst tempo dersom du skal beholde interessen i det du gjør. Kvelden fokuserer på en sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant mandag der du får høre sladder som bekymrer deg. Du blir mer urolig enn hva du vil innrømme. I løpet av dagen viser du visse personer hvor du står i et kontroversielt spørsmål. Du uttrykker dine meninger klart og konsist.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en herlig dynamikk i denne mandagen. Du har mye å gjøre, men ikke mer enn du rekker. Kvelden handler om små hverdagslige gullkorn. Det blir en god avslutning på starten av denne uken.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter med å si nei til en venn, selv om du egentlig innser at det denne personen ber om overgår det du egentlig skylder som en venn. Denne personen tenderer til alltid å ønske seg mer av dem rundt seg. Kvelden blir rolig, men hyggelig.

Løven 23/7-22/8

I løpet av dagen prøver du å rekke så mye som mulig. Dette er en kort uke, og det krever mer av deg for å planlegge. I løpet av dagen får du skryt fra sjefen din, og du føler deg trygg på at det du gjør er riktig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag skaper du unødvendige forventninger hos en person gjennom å antyde noe som er litt overdrevet. Du vet at han/hun kommer til å tenke over det du har sagt, og legge inn egne tolkninger, noe som kan øke forventningene ytterligere.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du glad og overrasket over noe en venn sier eller gjør. Denne personen er vanligvis ikke like generøs med komplimenter som i dag. I løpet av dagen får du kritikk fra en sjef som synes du tenker feil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter med å ta plass om dagen. Det er så mye du skal rekke at det ikke finnes tid til å brøyte deg frem på jobben. Du prøver å være med og kjempe om de attraktive oppgavene, men du innser at du sløser med tid du ikke har.

Skytten 22/11-21/12

I dag oppdager du nye ting om en person som du trodde at du kjente godt. Du innser at denne personen har holdt mye hemmelig for deg, og det gjør deg urolig over hva mer som skjuler seg. Kvelden blir informativ.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del å gjøre i dag, så det er viktig at du strukturerer opp dagen ordentlig. Gjennom å planlegge jobben vinner du tid, og får muligheten til å legge ekstra energi i noe du synes er gøy. På kvelden merker du at en person flørter med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en risiko for at du sier nei til noe som kunne ha vært utviklende for deg. Du vet at du ikke har tiden som trengs til dette, men du klarer ikke å la være å leke med tanken om hva dette kan bety for deg på sikt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å finne et arbeidstempo som passer deg. Det er lenge siden du fikk tid til alt du planla hver dag, og det irriterer deg. Du må bli bedre til å strukturere arbeidet ditt, slik at tiden ikke bare forsvinner for deg.

Powered by Labrador CMS