Dagens Horoskop: Mandag 10. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen går tregere enn vanlig. Det har vært en tøff periode som både har bydd på glede, morsomme overraskelser og en god del latter. Kvelden handler om å nyte det vakre været og å omgås med venner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en tøff innledning på uka og du kjenner det på hele kroppen når dagen er omme. For deg handler det mye om å komme inn i faste rutiner igjen. En krangel mellom noen kolleger gjør deg overrasket, disse personene har alltid gitt et inntrykk av at de kommer godt overens. Kvelden blir koselig og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en del å si til vennen din, men spørsmålet er om det er riktig å ta opp denne typen følsomme temaer på en mandag. Kanskje er det bedre å vente til litt senere i uka, slik at du kan tenke igjennom hva det er du vil få sagt.

Krepsen 21/6-22/7

Du fortsetter å stikke hodet i sanden og late som at alt er topp, men inni deg vet du at noe ikke er som det skal. Du tror at den letteste måten å glemme en person på, er å ikke treffe han/henne, men du tar deg selv i å tenke på denne personen hele tiden. Du savner han/henne.

Løven 23/7-22/8

Du gjennomgår en forandring akkurat nå og det innebærer at du vokser som person. Du har hatt en del motgang, ikke minst på det personlige planet, der du har rotet det til for deg selv i det siste. I dag blir en bra dag der du kan glemme alle problemene dine og omgås med venner og familie.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter spørsmålstegn ved en venns beslutning, men det eneste som skjer er at han/hun blir sur og synes at du legger deg i for mye. Kanskje er det bedre å ikke ha så sterke meninger om hvordan andre skal tenke og reagere, vent i hvert fall til vennen din spør om dine råd.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å holde et høyt tempo og om å fokusere på de riktige tingene. Akkurat nå har du en tendens til å bli litt lett distrahert og da presterer du ikke på samme nivå som du vil ligge på. Kvelden blir altfor sen, du har vanskelig for å stille om til jobbhverdag igjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom, utfordrende og intensiv. Du har et projekt som du vil komme i gang med, men det krever litt hjelp fra en kollega som ikke er tilbake fra ferie enda. Du får helt enkelt ha litt tålmodighet og prøve å dra igang noe annet så lenge.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen blir du sint på en venn for at han/hun ikke lytter ordentlig til deg. Akkurat nå er du veldig opptatt av å lufte følelsene dine, men da er det viktig å ha noen som orker å lytte til alt du har på hjertet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser muligheten i dag og du tar den. Akkurat nå har du en positiv trend i horoskopet ditt som kommer til å bli sterkere og sterkere, så pass på å utnytte den mens du kan. Når det gjelder privatlivet ditt, har det vært en rørete periode, men nå begynner det meste å ordne seg på en tilfredstillende måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir ganske rørete og ikke helt så effektiv som du hadde håpet på. I løpet av kvelden hjelper du en venn eller slektning av noe slag. Det blir en skikkelig intensiv start på uka. Sørg for å ikke slurve med søvnen!

Fiskene 19/2-20/3

Du tar ingen bra initiativ i dag, så aksepter at det kanskje er bedre å la noen andre få lede og at du selv følger strømmen. Iblant er det skjønt å slippe å ta en masse beslutninger. Kvelden handler om å lytte og lære.

Powered by Labrador CMS