horoskop

Dagens horoskop: Mandag 10. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske rolig dag der du får muligheten til å hvile ordentlig. Dette blir en behagelig pause i en travel hverdag. Du tar vare på deg selv i dag og skjemmer deg bort litt ekstra. Kvelden ser ut til å kunne by på både glede og spenning.

Tyren 20/4-20/5

Du har ikke like mye fri som alle andre denne mandagen, men det gjør ikke så mye ettersom tempoet er behagelig og du stresser ikke. Denne dagen handler mye om å avslutte og forberede seg. Det blir litt av en mellomdag for din del.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag møter du gjerne venner, familie og slektninger. Det blir en dag der du kan hente deg inn og lade batteriene for den kommende uken. I løpet av dagen venter det noen nyheter som vil endre dynamikken i gruppen deres. Det kan være en ny tilvekst eller noen som skal reise bort en stund.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en virkelig deilig aktiv dag å se fram til. Uansett om det gjelder en hobby eller om du bare planlegger noe med ulike venner og kanskje slektninger, går dagen fort. Du nyter virkelig å ha tid til å treffe mennesker som du ikke omgås med så ofte som du vil.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du trenger å hvile og ta det med ro, men det er en rastløs energi i horoskopet ditt som gjør at du har vanskelig for å bare være. Det mest sannsynlige er at du aktiverer deg med en hobby eller en sport. Du føler behovet for å gjøre noe utfordrende.

Jomfruen 23/8-22/9

Du virkelig nyter denne mandagen. Hvis været tillater det, er du utendørs, den friske luften og lyset får deg til å føle deg levende. For deg er dette en dag hvor du samler krefter for å takle resten av uken. Som jordtegn er våren din tid, og nå er det astrologisk vår – uansett temperatur ute.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å utfordre deg selv fysisk eller psykisk. Det kan være noe du har ønsket å prøve, men ikke har våget å gjøre enda. En venn er flink til å få deg ut av komfortsonen og prøve nye ting. Det er din venn som oppmuntrer deg til ditt eventyr i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag nyter du antageligvis å ha fri og tilbringe tid med familie eller venner. Hvis du jobber, er tempoet behagelig, og du nekter å stresse denne dagen. I dag unner du deg god mat, hyggelig selskap og du koser deg uten å skamme deg over å sladre om en bekjent som har gjort noe dumt.

Skytten 22/11-21/12

I dag unner du deg å virkelig slappe av. Det blir en dag dedikert til å komme seg, gjerne utendørs, men det kan også bety en hel dag i sengen eller foran TVen. Det viktige er at du tar det med ro og lader opp energi for den kommende uken.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen kan du planlegge litt etter ditt eget hode, og det passer deg veldig bra. Det blir en morsom dag som du gjerne tilbringer utendørs eller med fysiske aktiviteter. Det blir også en dag hvor du tar en pust i bakken og reflekterer fremover.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du en beslutning angående sommeren, og du er fornøyd med planene dine. Du tar denne beslutningen helt på egen hånd uten å involvere resten av familien, selv om det angår dem like mye som deg.

Fiskene 19/2-20/3

For deg handler denne dagen helt om familien, om å samle seg og ha det hyggelig. Du blir fortvilet eller sint hvis noen avlyser i dag. For deg er det ekstra viktig å ha disse dagene hvor dere har tid til å være sammen alle sammen.

Powered by Labrador CMS