Dagens Horoskop: Mandag 1. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir herlig og full av aktiviteter som du elsker. Det er sjelden du har denne typen frihet på en hverdag, som den du har i dag. Det kan også hende at du har helt fri. Kvelden handler om familien.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske bra. Du har funnet en rutine som funker for deg, og denne holder du deg til. I dag får du høre noe som gjør deg veldig glad. En sjef har lagt merke til din positive innstilling og vil satse på deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du egentlig bare å holde deg våken. For lite søvn denne helgen har bidratt til at du er mindre uthvilt enn du var på fredag, Du må sørge for å komme tilbake til gode søvnrutiner i hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag fordi du utfordres til å gjøre ting du vanligvis unngår. Det kan være en konfrontasjon eller lignende. I dag får du også teste en teori som du har.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om en fysisk aktivitet. Dersom du har mulighet tester du egne grenser på nye områder. Kvelden handler om å vise respekt for mennesker du bryr deg om. Noen ganger kan du ha så dårlig tid at du ikke lytter til dem.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å ta sats. Du vil vise at du er en kraft man kan regne med, og nå har du energi og selvtillit fra Solen som hjelper deg å nå dine mål. Ettermiddagen handler om forberedelser til morgendagen.

Vekten 23/9-22/10

Du slapper av på en måte du ikke har gjort på lenge. Du kjenner at du virkelig behøver å få en mer avslappet innstilling til visse relasjoner på jobben. Nå tar du ansvar for dette, og viser hvem du er.

Skorpionen 23/10-21-11

Uken starter bra, og det trenger du for å finne en positiv innstilling til hverdagen. Den siste tiden har delvis vært tøff, rent mentalt. Du har flere ganger tvunget deg selv til å være glad, selv om du egentlig har vært ganske deppa.

Skytten 22/11-21/12

Du går gjennom ulike alternativ i dag, og kommer frem til at ingen av dem egentlig funker for deg. Du ønsker flere valgmuligheter, men nå ser situasjonen ut som den gjør, og det gjelder å tilpasse seg. Dette er ikke din sterkeste side.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mange planer for den kommende uken, samtidig som du kjenner viktigheten av å gjøre ingenting. Det er de passive stundene som gir energi til alt annet du vil gjøre. I løpet av mandagen oppdager du, til din overraskelse, at en attraktiv person flørter med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant, og du tvinges til å tenke nytt for at ting skal bli riktig. Du er ikke vant til å ta et steg tilbake for å komme fremover, men i dag har du intet valg. Det blir en "kan man ikke gå over fjellet, må man gå rundt det"- type dag. Din viljestyrke settes på prøve.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye du burde sagt til en partner eller venn, men du unngår denne samtalen så lenge du kan, ettersom du vet at dere begge vil oppleve det som sårende. Noen ganger må man gjøre det som er rett for seg selv, selv om det er vanskelig.

Powered by Labrador CMS